• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cuzari: Περιμένω δυνατό τον Bradl!
Μεγάλες οι προσδοκίες για τον Γερμανό το 2015
Νέα 15/01/2015 - 10:53

Ο Giovanni Cuzari, το αφεντικό στην ομάδα της Forward Racing, περιμένει από τον νέο του αναβάτη τον Stefan Bradl, να είναι τουλάχιστον το ίδιο ανταγωνιστικός πάνω στην Forward Yamaha, όσο ο Aleix Espargaro τον οποίο ο Γερμανός θα αντικαταστήσει.

Ο Stefan Bradl θα βρίσκεται πάνω στην OPEN YZR-M1 της Yamaha για το 2015, αφού ο ίδιος επέλεξε να μην συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της CWM-LCR Honda μετά από τρία χρόνια συνεργασίας εκεί με τον Lucio Cecchinello.

Η τελευταία σεζόν του Γερμανού στην CWM-LCR, πάντως, ήταν αρκετά απογοητευτική και ο Bradl το μόνο που κατάφερε ήταν να μπει στους πέντε (από τους 18 αγώνες) στην πρώτη εξάδα. Παρά το γεγονός ότι ο Cecchinello τον ήθελε στην ομάδα, το HRC ήταν εμφανώς απογοητευμένο με τις εμφανίσεις του Γερμανού και ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει στην Forward Racing την καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο Cuzari θεωρεί ότι ο Γερμανός μπορεί να επαναλάβει τις περσινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Aleix Espargaro, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της επιστροφής της Suzuki στο MotoGP.

Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός πέρυσι στο Assen, όπου και πήρε την παρθενική του pole position, ενώ στην Aragon κατέκτησε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, που ήταν και το πρώτο βάθρο της Forward Racing στο Πρωτάθλημα!

«Αγαπάω τον Aleix και ξέρω ότι χάνουμε έναν δυνατό οδηγό, όμως υπογράψαμε με έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή που έχει αποδείξει ότι είναι γρήγορος», σχολίασε ο Giovanni Cuzari στο MCN. «Πιστεύω ότι ο Stefan θα είναι πολύ δυνατός στην ομάδα μας».

«Παλεύει σε κάθε αγώνα με τους πρώτους πέντε, εξι και θεωρώ ότι φέτος θα είναι πολύ δυνατός. Περιμένω από τον ίδιο να κάνει τουλάχιστον τις ίδιες εμφανίσεις με του Aleix, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, περιμένω και κάτι περισσότερο».

«Ο Stefan είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Moto2, σε μια κατηγορία που είναι πολύ δυνατή και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Άλλωστε, αν δεν είσαι μαχητής δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις και ο Stefan έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μαχητή», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Ο Hernandez έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2015: Ειδική 10

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα