• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Βγάζω το καπέλο στον Rossi!
Νέα 26/01/2015 - 10:37

Το αφεντικό της Honda, Shuhei Nakamoto, μπορεί να είδε πέρυσι τον Marc Marquez να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο (πάλι) και να κατακτά τον δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο δεν ήταν αυτό μόνο το γεγονός που τον έκανε να εντυπωσιαστεί.

 

Ο Nakamoto μίλησε με θαυμασμό για την αγωνιστική ανάκαμψη του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi, με τον Ιταλό να έχει καταπληκτική απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και να τερματίζει δεύτερος στη βαθμολογία, πίσω από τον Ισπανό αντίπαλό του.

 

Ο Vale επέστρεψε στην Yamaha το 2013 μετά από δυο δύσκολα χρόνια στην Ducati. Ο 36χρονος (σε μερικές ημέρες) Valentino Rossi κέρδισε πέρυσι δυο αγώνες σε Misano και Phillip Island, ενώ πρόσθεσε ακόμα 11 βάθρα στο ενεργητικό του, για να αφήσει πίσω του στη βαθμολογία τόσο τον Jorge Lorenzo, όσο και τον Dani Pedrosa.

 

Μετά την καταπληκτική περσινή του χρονιά, ο Valentino Rossi πιστεύει ότι ο δέκατος Τίτλος της ονειρικής του καριέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!

 

«Υπό κανονικές συνθήκες, αν έχεις μια επιτυχημένη ζωή δεν αλλάζεις κάτι, ή απλά δεν θέλεις να προβείς σε αλλαγές», τόνισε ο Nakamoto. «Αυτός όμως προσπαθεί και σ’ αυτή την ηλικία να αλλάξει το στυλ οδήγησης, τη θέση του πάνω στη μοτοσυκλέτα κι αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό! Όταν ο Marc είναι σ’ αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο, τότε το να είσαι κοντά του είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και του βγάζω το καπέλο».

Επόμενο άρθρο »

13ο CLASSIC ENDURANCE

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτοι στο HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα