• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληκτοι στο HRC
Με την πρόοδο του Alex Marquez!
Νέα 26/01/2015 - 18:48

Το αφεντικό της Honda και αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την αγωνιστική άνοδο του Alex Marquez κατά τη διάρκεια του 2014, χρονιά κατά την οποία ο μικρός αδερφός του Marc κατάφερε να ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto3!

 

Το φινάλε της μικρής κατηγορίας ήταν - όπως και πρόπερσι - δραματικό, με τον Alex Marquez να παίρνει τον Τίτλο από τον Jack Miller τερματίζοντας στην τρίτη θέση στην Valencia, αφήνοντας μόλις για δυο βαθμούς πίσω του τον Αυστραλό άσο.

 

Να θυμίσουμε ότι το 2013, ο Alex Marquez - στην πρώτη του πλήρη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Moto3 - είχε πάρει την τέταρτη θέση με μια νίκη και τέσσερα συνολικά βάθρα.

 

Την επόμενη χρονιά αύξησε τις νίκες του στις τρεις, προσθέτοντας ακόμα εφτά βάθρα στο ενεργητικό του, για να καταφέρει στο τέλος να στεφθεί αυτός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Ο Alex έχει ωριμάσει πολύ τα τελευταία δυο χρόνια και σε κάθε έναν αγώνα κατάφερνε να βελτιώνει την απόδοσή του. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό του. Ο Marc πιθανόν να έχει πιο πολύ ταλέντο, αλλά ο Alex εργάζεται πάρα πολύ σκληρά και η σκληρή δουλειά μπορεί να σου χαρίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή», σχολίασε ο Nakamoto.

 

«Φυσικά και ο Marc προπονείται πραγματικά πάρα πολύ σκληρά, αλλά έχει περισσότερο φυσικό ταλέντο. Για να είμαι ειλικρινείς, αποτελεί έκπληξη για εμένα, το γεγονός ότι ο Alex έχει καταφέρει να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο! Δεν το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: Βγάζω το καπέλο στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπομονεί ο Aleix Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα