• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανυπομονεί ο Aleix Espargaro!
Για τη νέα σεζόν με την Suzuki
Νέα 26/01/2015 - 18:47

Ο Aleix Espargaro μίλησε στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και υπογράμμισε την ανυπομονησία του, καθώς δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η νέα σεζόν, που θα τον βρει - για πρώτη φορά στην καριέρα του - στο γκαράζ μιας εργοστασιακής ομάδας!

 

Την ώρα που όλοι στο εργοστάσιο της Suzuki εργάζονται πυρετωδώς για να παρουσιαστούν έτοιμοι με το ξεκίνημα του νέου Πρωταθλήματος στην πίστα του Κατάρ, το ίδιο κάνει και ο Aleix, προπονούμενος εντατικά έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του στο γόνατο από ένα ατύχημα που είχε σε προπόνηση.

 

«Ας πούμε ότι ήδη είμαι σε τέλεια κατάσταση, αν και ξεκίνησα να προπονούμαι μόλις πριν από μερικές ημέρες. Πάντως, στο πρώτο τεστ θα έχω φτάσει στο όριο της φυσικής μου κατάστασης. Έχω δυο μήνες μπροστά μου για να βελτιωθώ κι άλλο. Ελπίζω να φτάσω στο Κατάρ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Επιπρόσθετα, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλέψουμε πάρα πολύ με τη μοτοσυκλέτα. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ για να είμαι έτοιμος στα τεστ», πρόσθεσε.

 

Όσο για την πρόοδο της Suzuki, ο Aleix Espargaro σχολίασε: «Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και το γνωρίζαμε αυτό, διότι τα πρώτα τεστ πέρυσι δεν ήταν εύκολα. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κατευθυνθούμε».

 

«Ξέρω ότι στο Hamamatsu εργάζονται πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες στο μοτέρ, διότι χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη αντοχή. Έχουμε μερικά πράγματα για να δοκιμάσουμε στην Μαλαισία, αλλά τα πιο σημαντικά εξαρτήματα θα φτάσουν στο Κατάρ».

Επόμενο άρθρο »

Έκπληκτοι στο HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Sykes μιλά για τον Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα