• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίδειξη δύναμης από Pedrosa!
Μπορούσα να φτάσω και το χρόνο του Marquez!
Νέα 08/02/2015 - 01:16

Ο Dani Pedrosa έκλεψε την παράσταση στην πίστα της Sepang στο πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν, κάνοντας επίδειξη δύναμης με μια εξαιρετική προσομοίωση αγώνα την τελευταία ημέρα!

 

Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός και στον ένα γύρο, όταν και σημείωσε χρόνο στο 1:59,006 που ήταν μόλις ένα δέκατο πάνω από τον αντίστοιχο του Marc Marquez. Εκεί όμως που άφησε τους πάντες σχεδόν με το στόμα ανοιχτό, ήταν στην προσομοίωση 19 γύρων που επιχείρησε.

 

«Δεν ήξερα τι να περιμένω στην προσομοίωση κι έτσι βγήκα έξω και προσπάθησα να έχω καλό ρυθμό. Προφανώς οι γύροι ήταν καλοί και μετά από μερικούς γύρους κατάλαβα πως ήταν η μοτοσυκλέτα κι από εκεί και πέρα συνέχισα».

 

«Προφανώς και πρέπει να δουλέψω ακόμα στον ένα γύρο, για να μην καταλήξω στη δεύτερη σειρά και να δουλέψω στο να μην χάνω στο τέλος του αγώνα. Είμαι χαρούμενος με το τεστ, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

 

Αν δεν έκανε μάλιστα ένα λαθάκι στο γρήγορο γύρο του, τώρα θα μιλάγαμε για την απόλυτη κυριαρχία του Pedrosa στην Sepang, σε μια πίστα που - είναι η αλήθεια - του αρέσει πολύ.

 

«Ήξερα ότι μπορούσα να φτάσω το χρόνο του Marc, αλλά στο γρήγορο γύρο είχα μια στιγμή κι έχασα λίγο. Πάντως δεν περίμενα να κάνω το 1:59,0. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο γρήγορα πήγα».

 

«Ήταν σημαντικό για την Honda που ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση, διότι εδώ έπρεπε να δοκιμάσουμε πολλά αλλά τώρα έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα προς τα που να πάμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Στο επόμενο τεστ θα δουλέψουμε για να τελειοποιήσουμε τις ρυθμίσεις στην ανάρτηση, στο πλαίσιο, στη χαρτογράφηση κτλ».

 

«Στη Valencia η μοτοσυκλέτα είχε θέματα και δεν μπορούσαμε να την καταλάβουμε καλά. Χάσαμε και μια ημέρα με τη βροχή και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε αρκετά. Ήρθαμε εδώ με πολλές επιλογές και γι’ αυτό είχαμε τόσες μοτοσυκλέτες».

 

«Ο κινητήρας είναι ίδιος με της Valencia. Υπάρχουν κάποιοι τομείς που δείχνουν δυναμική, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είμαστε στο σημείο όπως όταν τελειώσαμε τη σεζόν. Έτσι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με την ανάρτηση και για να βρούμε ένα βασικό set-up για όλους τους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Cruthlow: Σχετικά ικανοποιημένος

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν κερδίζεις με τον ένα γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα