• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #59!
Με ακόμα ένα δώρο-έκπληξη για τους αναγνώστες!
MOTOGP WORLD 17/02/2015 - 11:00

Στα περίπτερα όλης της χώρας μπορείτε να βρείτε το τεύχος #59 του περιοδικού MOTOGP WORLD!

 

Με ωραία κι ενδιαφέροντα άρθρα για να σας κρατήσει συντροφιά μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, τον επόμενο μήνα! Από την ύλη δεν θα μπορούσε να λείψει ο αγώνας dirt track Superprestigio 2014, με τον Marc Marquez να παίρνει τη νίκη και να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μια μαγική χρονιά!

 

Οι φίλοι του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, μπορούν να πάρουν μια γεύση για το πως ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος βρέθηκε για τρεις ημέρες στην πίστα καρτ της Valencia, στο Training Camp που οργάνωσε η KSB Elite.

 

Φυσικά το κύριο άρθρο μας αφορά στις πρώτες δοκιμές της Sepang, όπου σε 12 σελίδες - πλαισιωμένες με υπέροχες φωτογραφίες - μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση από το πρώτο τεστ της χρονιάς και το κατά πόσο η διαφορά ανάμεσα σε Honda και Yamaha έχει κλείσει ή όχι!

 

Τα άρθρα του Mat Oxley είναι πάντα πρωτότυπα και άκρως ενδιαφέροντα και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το τεύχος #59 του αγαπημένου μας περιοδικού.

 

Πέρα από την ανάλυσή του για το Superprestigio, ο Oxley μας πάει αρκετά χρόνια πίσω και μας περιγράφει την ιστορία της φυγής του Giacomo Agostini από την MV προς την Yamaha, ενώ το άρθρο του για το αν μπορεί ο Valentino Rossi να πάρει τον 10ο Τίτλο της καριέρας του, είναι απλά απολαυστικό!

 

Αλλού, μπορείτε να διαβάσετε τις δοκιμές μας τόσο με την Aprilia RSV4 Factory, όσο και με την Triumph Daytona 675, τις δυο μοτοσυκλέτες με τις οποίες ο Σάκης Συνιώρης πήρε τους δυο Τίτλους την περασμένη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

 

Συνεχίζοντας με τις δοκιμές, «πιάσαμε» στα χέρια μας την διαστημική Kawasaki Z1000, μια εντυπωσιακή στην οδήγηση μοτοσυκλέτα με σχεδόν εξωγήινη εμφάνιση! Τέλος, ο Διευθυντής του περιοδικού, Δημήτρης Διατσίδης, βρέθηκε στο Portimao και οδήγησε την Ducati 1299S μεταφέροντάς μας τις εντυπώσεις του!

 

Η ενημέρωση δεν σταματά εδώ, καθώς υπάρχει κι ένα άρθρο-έκπληξη, με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μανώλογλου να μας εξηγεί τα πάντα για τον πιο συχνό τραυματισμό των οδηγών μοτοσυκλέτας: το κάταγμα κλείδας.

 

Τέλος, το αγαπημένο μας περιοδικό συνεχίζει να «χτυπά» την κρίση και - σε αντίθεση με άλλα έντυπα του ειδικού τύπου - εξασφαλίζει υπέροχα και ακριβά δώρα για τους πιστούς του αναγνώστες! Όσοι προμηθευτούν λοιπόν αυτό το τεύχος, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για ένα συλλεκτικό ρολόι της Tissot, το T-Race MOTOGP Limited Edition 2014!

 

Το τεύχος 59 του MOTOGP WORLD είναι ήδη στα περίπτερα! Το μοναδικό περιοδικό που σας βάζει «μέσα» στα πράγματα του μαγικού κόσμου του MotoGP, του θεαματικότερου Πρωταθλήματος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Επόμενο άρθρο »

Διαβάστε στo 60o τεύχος του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο μεγάλος τυχερός του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα