• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαβάστε στo 60o τεύχος του MOTOGP WORLD!
Κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας
MOTOGP WORLD 07/04/2015 - 09:25

Το Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς φέτος, και το 60ο τεύχος του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας, με εξώφυλλο τον τρομερό Valentino Rossi να κερδίζει τη μάχη για την πρωτιά απέναντι στην εξαιρετική GP15 του Andrea Dovizioso στην πίστα του Qatar!

 

Πλούσια η ύλη και στο Πασχαλινό μας τεύχος με αναλύσεις από τα δυο τελευταία τεστ της χρονιάς πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος (σε Μαλαισία και Qatar) και φυσικά με ένα εκτεταμένο αφιέρωμα-ανάλυση του πρώτου Αγώνα της σεζόν στην πίστα Losail! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ενημέρωση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, με αναλυτικά άρθρα για τους αγώνες σε Phillip Island και Ταϊλάνδη.

 

Πολύ σημαντική είναι η συνέντευξη που πήρε ο Mat Oxley από τους τέσσερεις φανταστικούς - Valentino Rossi, Marc Marquez, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa - λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, με τον κάθε έναν να αναλύει το σκεπτικό του πριν ριχτεί στη μάχη για τον φετινό Τίτλο!

 

Όσοι φίλοι προμηθευτούν το 60ο τεύχος του MOTOGP WORLD, θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν ένα εξαιρετικό άρθρο-ανασκόπηση (το 1ο μέρος) του Mat Oxley, που αναφέρεται στην ιστορία των ηλεκτρονικών στους αγώνες GP και τιτλοφορείται: «Όταν ή NASA ήρθε στα MotoGP!»

 

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος από φέτος θα αγωνίζεται στην Moto3 του Ισπανικού CEV χάρη στη στήριξη και τη βοήθεια του Αντώνη Κωνσταντίνου της CWM. Παράλληλα, ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός «μεγαλώνει» στο εξωτερικό, με τους αδερφούς Νίκο και Δημήτρη Καρακώστα, να συμμετέχουν από φέτος στο Πρωτάθλημα European Junior Cup που γίνεται παράλληλα με τα SBK!

 

Πήγαμε στην Αλμερία για να δοκιμάσουμε το νέο Metzeler Racetec RR, αλλά ελέω καιρού δοκιμάσαμε το M7RR, ενώ οδηγούμε το «κορίτσι από σπίτι» Suzuki V-Strom 1000 ABS σε κάθε είδους δρόμο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας! Τέλος, δεν λείπει η φωτογράφιση του γνωστού paddock girl, Αντζέλικας Γιασεμί, για τα τελευταία gadget στην μοτο-μόδα!

 

MOTOGP WORLD: Το περιοδικό που σε βάζει «μέσα» στα πράγματα και σε φέρνει πιο κοντά στο μαγικό χώρο του paddock του MotoGP!

 

Σημ. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στην επαρχία μετά από 15 ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το #61 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #59!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα