• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το #61 του MOTOGP WORLD!
Το περιοδικό για τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες!
MOTOGP WORLD 08/05/2015 - 15:03

Το 61ο τεύχος του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας!

 

Κεντρικό θέμα είναι η πανέμορφη Aprilia RSV4 στην κορυφαία έκδοση RF, την οποία οδηγήσαμε στην πίστα του Misano. Μια μοτοσυκλέτα-όπλο, γι’ αυτούς που έχουν... καλό σημάδι!

 

Παράλληλα, οδηγούμε τη νέα Ducati Scrambler στους δρόμους της Αθήνας και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από το μοντέλο της Ducati που δείχνει έτοιμο να καταγράψει υψηλές πωλήσεις στη χώρα μας, παρά την κρίση!

 

Στην αγωνιστική πλευρά του τεύχους #61, αναλύουμε με διεισδυτική ματιά το GP του Τέξας, ενώ παίρνουμε θέση για τη μάχη των Rossi-Marquez στη «μάχη» της Αργεντινής!

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, ο τέταρτος γύρος στην Aragon έκρυβε έντονες συγκινήσεις για τους Ducatisti, με τον Chaz Davies να χαρίζει την πρώτη νίκη στην Ducati μετά από 58 αγώνες στο Πρωτάθλημα!

 

Στην ύλη του περιοδικού θα βρείτε το δεύτερο μέρος του εξαιρετικού άρθρου-ανασκόπηση του Mat Oxley, που αναφέρεται στην ιστορία των ηλεκτρονικών στους αγώνες GP και τιτλοφορείται: «Όταν η NASA ήρθε στα MotoGP!»

 

Επιπρόσθετα, μπορείτε να διαβάσετε για το δυνατό ξεκίνημα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην πίστα της Τρίπολης, αλλά και για τις προσπάθειες των Ελλήνων αναβατών στο εξωτερικό!

 

Ο Νότης Παπαπαύλου πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ οι Δημήτρης και Νίκος Καρακώστας έδωσαν τους δυο πρώτους τους διεθνείς αγώνες!

 

MOTOGP WORLD: Το περιοδικό για τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες, που σε βάζει «μέσα» στα πράγματα και σε φέρνει πιο κοντά στο μαγικό χώρο του paddock του MotoGP!

 

Σημ. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στην επαρχία μετά από 15 ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

Το #62 του MOTOGP WORLD στα περίπτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαβάστε στo 60o τεύχος του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί