• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το #62 του MOTOGP WORLD στα περίπτερα!
Yamaha R1-R1M... M όπως μαγεία!
MOTOGP WORLD 05/06/2015 - 15:15

Κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας το τεύχος 62 του περιοδικού MOTOGP WORLD!

 

Βασικό θέμα είναι η βαλκανική παρουσίαση της Yamaha R1 - R1M στην πίστα των Σερρών από τη Μοτοδυναμική ΑΕΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα. Μέσα στις σελίδες του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας οδηγώντας τόσο την R1, όσο και την R1M!

 

Παράλληλα, δοκιμάζουμε τα νέα Metzeler Racetec RR, έναν καινούργιο δυνατό παίκτη στο σκληρό αγώνα των ελαστικών, προσπαθώντας να διευκολύνουμε την τελική επιλογή ελαστικών για τη μοτοσυκλέτα σας.

 

Στην αγωνιστική πλευρά του τεύχους, αναλύουμε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Jorge Lorenzo σε Jerez και Le Mans, προσπαθώντας παράλληλα μέσα από την οπτική του Mat Oxley, να εξηγήσουμε την αγωνιστική πτώση της Honda.

 

Πέρα από το MotoGP, έχουμε αναλυτικά άρθρα για τους δυο αγώνες των SBK σε Assen και Imola, επιχειρώντας παράλληλα μια μικρή σύνοψη των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής στις πίστες του δεύτερου πιο σημαντικού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Οι Έλληνες αναβάτες συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό με τον Δημήτρη Καρακώστα να καταφέρνει στην Imola να γράφει το όνομά του στη λίστα με τους βαθμολογούμενους αναβάτες του European Junior Cup! Μια σημαντική στιγμή για όλους...

 

Φυσικά υπάρχει και το εκτεταμένο ρεπορτάζ από τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην πίστα των Μεγάρων, εκεί που νέα πρόσωπα ήρθαν στο προσκήνιο και στο βάθρο, μπροστά σε πολλούς θεατές που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό κι έδωσαν το παρόν στην πίστα.

 

Φυσικά θα διαβάσετε τα τελευταία νέα από το paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αλλά και τα νέα αγοράς, ενώ στις τελευταίες σελίδες του τεύχους 62 φιλοξενούμε ένα διάσημο paddock girl στο MotoGP και στην F1, την Sophie Vaneghem που φωτογραφίζεται με τα τελευταία gadgets στη μοτο-μόδα!

 

Σημ: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης εκτός Αθηνών, σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το MOTOGP WORLD #63

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το #61 του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα