• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Καλύτερος κάθε ημέρα!
Παραμένω rookie κι είναι πολλά αυτά που πρέπει να μάθω
Νέα 02/03/2015 - 11:16

Ο Maverick Vinales της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki, πέρασε την τελευταία ημέρα του πρόσφατου δεύτερου τεστ στην Μαλαισία, «γράφοντας» σταθερούς χρόνους μέσα στην πίστα της Sepang.

 

Ο νεοφερμένος στην κατηγορία είχε μια μικρή πτώση την Τρίτη, δεύτερη ημέρα των δοκιμών και δεν πίεσε για έναν καλό χρόνο την Τετάρτη, προτιμώντας να συγκεντρωθεί περισσότερο στο ρυθμό αγώνα.

 

Ο Vinales πήρε την 14η θέση, μπροστά από τον Stefan Bradl της Forward Yamaha, με καλύτερο χρόνο στο 2:00.604 και απόσταση σχεδόν 1,5δ πίσω από τον πρωτοπόρο Marc Marquez.

 

«Φεύγω από την Sepang με καλή αίσθηση και ικανοποίηση, έχοντας κάνει καλή δουλειά χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Κατάφερα να βελτιώσω πολύ τους χρόνους μου, τόσο στον ένα γύρο όσο και σε ρυθμό αγώνα».

 

«Μαθαίνω συνεχώς τη μοτοσυκλέτα. Κάναμε μερικές αλλαγές στο στήσιμό της και στα ηλεκτρονικά και μαθαίνω πως να τις εκμεταλλεύομαι. Την τελευταία ημέρα προσπάθησα να κάνω έναν γρήγορο γύρο, αλλά δεν ήθελα να πιέσω πάρα πολύ, όπως έκανα την Τρίτη κι έπεσα».

 

«Έτσι, ρίξαμε το βάρος περισσότερο στη σταθερότητα και δουλέψαμε στο ρυθμό. Παράλληλα πήραμε και πολύτιμη πληροφόρηση από τη μοτοσυκλέτα, πάνω στην οποία θα μπορέσουμε να δουλέψουμε».

 

«Παραμένω βέβαια ένας rookie στην κατηγορία κι έχω ακόμα να κατανοήσω πάρα πολλά, αναφορικά για τη μοτοσυκλέτα. Όμως είχα καλή απόδοση, η οποία μέρα με την ημέρα, γινόταν ολοένα και καλύτερη».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Είναι φανταστική!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Η συντήρηση των ελαστικών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα