• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Η συντήρηση των ελαστικών
...είναι ο τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψουμε
Νέα 02/03/2015 - 10:01

Το μεγάλο άλμα του Jack Miller στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP συζητήθηκε πάρα πολύ, ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για την κίνηση του νεαρού Αυστραλού, ωστόσο ο ίδιος παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του και σημειώνει σταδιακά πρόοδο.

 

Την τελευταία ημέρα μάλιστα της Sepang2, ο Αυστραλός άσος της CWM-LCR Honda έκανε και μια προσομοίωση αγώνα 16 γύρων, δοκιμάζοντας τις αντοχές του και τις δυνάμεις του στη μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα που θα έχει από φέτος στη διάθεσή του.

 

Ο ρυθμός του ήταν ελπιδοφόρος, ωστόσο οι πιο προσεχτικοί θα παρατήρησαν μια σταδιακή - λογική - πτώση στους χρόνους του, σε σχέση πάντα με τις άλλες OPEN μοτοσυκλέτες. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα για τον Miller φέτος.

 

Από την πλευρά του, ο Αυστραλός άσος ήταν ικανοποιημένος με την πρόοδό του. «Η προσομοίωσή μας ήταν καλύτερη από την Sepang1, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλω», παραδέχτηκε ο Miller. «Δεν κρατάμε λάστιχο όσο θα έπρεπε και αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους στο τεστ του Qatar. Αυτός και το οδηγικό μου στυλ».

 

«Δουλεύουμε πολύ με τα ηλεκτρονικά για την ώρα και κάνουμε μερικές αλλαγές στο πλαίσιο. Άρχισα να νιώθω πιο άνετα και σε κάθε μου έξοδο μπορούσα να πιέζω πιο δυνατά και αποκτούσα περισσότερη εμπιστοσύνη. Για την ώρα δεν είμαστε εκεί που θα ήθελα, αλλά κάνουμε βήματα μπροστά».

 

Ο Jack Miller δεν τα είχε πάει καλά τις δυο πρώτες ημέρες των δοκιμών στην Sepang2, όπου πλέον «μπήκαν» πιο πολλά ηλεκτρονικά στη μοτοσυκλέτα του, σε σχέση με τα προηγούμενα τεστ όταν η προσέγγιση σ’ αυτόν τον τομέα ήταν η ελάχιστη δυνατή, για να συνηθίσει πρώτα ο αναβάτης τη μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα.

 

«Ήμουν απογοητευμένος τις δυο πρώτες ημέρες, αλλά μετά το τέλος των δοκιμών φύγαμε χαρούμενοι. Ανυπομονώ για τις δοκιμές στο Qatar, διότι είναι μια διαφορετική πίστα. Θα είναι ένα καλό τεστ και θα είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσω την Honda μου σε μια διαφορετική πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Καλύτερος κάθε ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Oxley: Τα μεγάλα ερωτήματα (Μέρος 3ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα