• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η Ducati με Bayliss και στην Ταϋλάνδη!
Ο θρύλος θα πάρει και πάλι τη θέση του Giugliano
Νέα 05/03/2015 - 13:05

Ο θρύλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, Troy Bayliss, θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Davide Giugliano και θα πάρει μέρος στο GP της Ταϋλάνδης στις 22 Μαρτίου.

 

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος θα γίνει 46 αυτόν τον μήνα, επέστρεψε στη δράση στον πρώτο Γύρο των SBK στο Phillip Island, ξεκινώντας τους δυο αγώνες από την 14η θέση της σχάρας εκκίνησης.

 

Παρά την πτώση που είχε το Σάββατο και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα ελαστικά του, ο Bayliss κατάφερε να τερματίσει στην 13η και 16η θέση αντίστοιχα στα δυο σκέλη. Ήταν ο πρώτος του αγώνας στα SBK μετά το 2008!

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω και πάλι την ευκαιρία να οδηγήσω την Panigale R και θέλω να ευχαριστήσω την Aruba.it Ducati Superbike Team για την ευκαιρία αυτή», σχολίασε ο Αυστραλός άσος, ο οποίος στην Ταϋλάνδη θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος.

 

«Θα είναι ωραία να ξαναδουλέψω με την ομάδα. Σε σχέση με το Γύρο του Phillip Island, η συμμετοχή μου στον οποίο έγινε γνωστή την τελευταία στιγμή, τώρα πλέον είχα χρόνο να προπονηθώ και είμαι καλύτερα προπονημένος».

 

«Έχω μεγάλο κίνητρο και νιώθω ότι είμαι έτοιμος. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω και πάλι στην πίστα!»

 

Ο Giugliano κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στον πέμπτο Γύρο στην Imola (8-10 Μαΐου), χωρίς να έχει γίνει επίσημα γνωστό το ποιός θα τον αντικαταστήσει στην Aragon και στο Assen.

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Υπομονή και αποφασιστικότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez και Pedrosa μιλούν για την GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα