• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Ανυπομονησία για το Qatar Test!
Θέλουν να δοκιμάσουν την GSX-RR σε μια άλλη πίστα
Νέα 12/03/2015 - 17:32

Πλέον μόνο το τεστ στο Qatar - που ξεκινά αυτό το Σάββατο - μας χωρίζει για να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Πρωτάθλημα οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales ως οι νέοι εργοστασιακοί αναβάτες της Suzuki.

 

Παρά το μειονέκτημα της μικρότερης ιπποδύναμης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο Aleix Espargaro πήρε τη δέκατη θέση μετά τα τεστ στην Sepang, με διαφορά μόλις 1,1δ από την κορυφή!

 

«Ανυπομονώ να πάμε στο Qatar. Δοκιμάσαμε την GSX-RR μόνο στην Μαλαισία και θέλω να δω πως θα συμπεριφέρεται σε άλλες πίστες. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα. Θα κάνουμε προσομοιώσεις και στόχος μας θα είναι να βρούμε το καλύτερο δυνατό set-up και όσα περισσότερα δεδομένα γίνεται».

 

«Στην Sepang δοκίμασα μερικά νέα πλαίσια και πιθανότατα θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις επ’ αυτών, ενώ παράλληλα θα εμπεδώσουμε την τεράστια δουλειά που κάναμε με το traction control. Το γόνατό μου δεν είναι ακόμα στο 100%, αλλά ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα μου σ’ αυτήν την πίστα, που μ’ αρέσει πολύ».

 

Ο rookie Maverick Vinales ήταν εντυπωσιακά κοντά στον ομόσταυλό του στα τεστ της Sepang. Ο 20χρονος δήλωσε: «Μ’ αρέσει η Losail. Έχω κερδίσει εκεί κι έχω ανέβει στο βάθρο, έτσι θέλω να δοκιμάσω την MotoGP μοτοσυκλέτα μου εκεί. Μαθαίνω ακόμα τη μοτοσυκλέτα και πως να κατευθύνω τους μηχανικούς για να τη φέρουν σύμφωνα με τις ανάγκες μου».

 

«Νιώθω ότι τόσο εγώ, όσο και η μοτοσυκλέτα, βελτιωνόμαστε πολύ γρήγορα. Στο Qatar θα δουλέψουμε για να βρούμε ένα καλό set-up για τον αγώνα και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό, μιας και δεν έχουμε προηγούμενο σημείο αναφοράς. Τα ηλεκτρονικά τα βελτιώσαμε στην Sepang και τώρα θα δουλέψουμε στο set-up και στο να είμαστε γρήγοροι στον ένα γύρο και σε διάρκεια αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Περήφανος που είμαι στην Pramac!

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez: Φέτος έχω μια πολύ σημαντική ευκαιρία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα