• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Περήφανος που είμαι στην Pramac!
Στην ομάδα που πάντα ήθελα να είμαι!
Νέα 13/03/2015 - 10:18

Ο Danilo Petrucci (δεξιά στη φωτό) έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Pramac Racing, με τη μεθοδική του δουλειά και τη λεπτομερή ανάλυση και πληροφόρηση προς τους μηχανικούς του.

 

Ο Ιταλός άσος - πάνω στην GP14.1 φέτος - έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία με τη νέα του μοτοσυκλέτα στα δυο πρόσφατα τεστ της Μαλαισίας, όταν και ολοκλήρωσε στην 12η θέση, μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή από το 2,1δ (Sepang1) στο 1,4δ (Sepang2).

 

«Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της Pramac Racing, μιας ομάδας στην οποία πάντα ήθελα να βρεθώ απ’ όταν ήρθα στο MotoGP», σχολίασε ο Petrucci που έκανε καλύτερο χρόνο στην Μαλαισία στα 2:00.556, μόλις 22 χιλιοστά πίσω από την Yamaha του Pol Espargaro και 88χιλ από την GP15 του Andrea Dovizioso.

 

«Αυτή θα είναι η τέταρτή μου σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και θεωρώ ότι έχω πλέον την εμπειρία να τα πάω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που πίστεψαν σ’ εμένα και μου έδωσαν αυτήν την σπουδαία ευκαιρία. Τον Paulo Campinoti που με καλωσόρισε και τον Francesco Guidotti που με σύστησε στην ομάδα».

 

«Το μυαλό μου πηγαίνει και στην οικογένειά μου για την υποστήριξη που συνεχώς μου δίνουν. Το 2015 θα είναι για πρώτη φορά που θα βρεθώ σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του κόσμου».

 

«Ο στόχος μου για τη φετινή σεζόν; Να κερδίσω όσο περισσότερη εμπειρία γίνεται και να χρησιμοποιήσω όσα έμαθα τα προηγούμενα τρία χρόνια, για να φτάσω στα ίδια επίπεδα που έφτασαν και οι προηγούμενοι αναβάτες της Pramac Racing.

Επόμενο άρθρο »

«Στο ίδιο δευτερόλεπτο» ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Ανυπομονησία για το Qatar Test!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα