• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Τιμή μου να με αντικαθιστά ο Bayliss!
Τα δίνει όλα χωρίς να υπολογίζει ηλικία, δυσκολίες κτλ!
Νέα 13/03/2015 - 14:30

Ο Davide Giugliano συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη στις δοκιμές του Phillip Island, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος των SBK, με τον αναβάτη της Aruba Ducati να υπογραμμίζει ότι είναι τιμή του να τον αντικαθιστά ένας ζωντανός θρύλος, ο Troy Bayliss.

 

«Συνήθως οι αναβάτες δεν θέλουμε να μας αντικαθιστά κανείς και ζηλεύουμε όταν κάποιος άλλος είναι εκεί έξω και οδηγά τη μοτοσυκλέτα μας. Αλλά το να σε αντικαθιστά κάποιος σαν τον Troy, προφανώς δεν είναι καθόλου άσχημο!»

 

«Είναι ένας ζωντανός θρύλος του Πρωταθλήματος και των Ducatisti και παρά το ότι επιστρέφει για μόλις δυο Γύρους, αυτό και μόνο του είναι καταπληκτικά νέο. Σίγουρα δεν μ’ αρέσει που θα είμαι σπίτι μου, αλλά είναι τιμή μου να οδηγά τη μοτοσυκλέτα μου ο Troy».

 

«Μιλάμε για έναν οδηγό που δίνει συνεχώς τα πάντα. Είναι ένας από αυτούς τους οδηγούς της παλιάς σχολής, περίπου σαν κι εμένα υπό μια έννοια. Τα έδωσε όλα στο Phillip Island, χωρίς να λογαριάζει την ηλικία, τις δυσκολίες ή το ότι δεν ήξερε τη μοτοσυκλέτα».

 

Ο Troy Bayliss - τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK με Ducati - επέστρεψε στις πίστες στα τέλη Φεβρουαρίου και κατάφερε, χωρίς καθόλου προετοιμασία, να τερματίσει 13ος και 16ος στα δυο σκέλη του Phillip Island. Ο Αυστραλός άσος έχει ήδη ξεκινήσει προπόνηση για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον επόμενο Γύρο της Ταϋλάνδης, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

«Στο ίδιο δευτερόλεπτο» ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα