• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολη ημέρα για εμένα
Δεν σημείωσε την πρόοδο που ήθελε ο Vale
Νέα 16/03/2015 - 00:50

Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να πετύχει την αναμενόμενη πρόοδο τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Losail, με τον Ιταλό θρύλο να πετυχαίνει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Rossi ολοκλήρωσε πίσω από τον ομόσταυλό του με χρόνο 1:55.581δ που σημαίνει ότι ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν 0.674δ πίσω από το χρόνο του Andrea Dovizioso πάνω στην GP15.

 

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμένα, διότι προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας για να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο γρήγοροι, όμως δεν βελτιωθήκαμε όσο θα θέλαμε», σχολίασε ο Vale.

 

«Ήμουν σε δύσκολη θέση, αλλά ευτυχώς την τελευταία ώρα κάναμε μια αλλαγή. Κάναμε ένα βήμα πίσω και ακολουθήσαμε διαφορετικό δρόμο. Το τελευταίο μέρος του τεστ ήταν καλό, διότι ήμασταν γρήγοροι τόσο με το σκληρό, όσο και με το μαλακό ελαστικό».

 

«Τότε ήταν που κατάφερα να βελτιώσω και τη θέση μου και να ανεβώ μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά το βασικότερο ήταν ότι κατάφερα να βελτιώσω το ρυθμό μου και να μείνω στο 1:55. Στο τέλος λοιπόν δεν τα πήγαμε πολύ άσχημα».

 

Ο Vale έκανε τον καλύτερό του χρόνο στον 50ο από τους 61 γύρους του (τους περισσότερους από κάθε άλλον) και ήταν ο πρώτος γύρος αυτός από έξι συνεχόμενους που έκανε στο 1:55, με τον έκτο να είναι στο 1:56.059.

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά αύριο και να διορθώσουμε όσα πιο πολλά γίνεται για το Σ/Κ του αγώνα. Έχουμε κάτι διαφορετικά εξαρτήματα να δοκιμάσουμε και πρέπει να αποφασίσουμε και για τα ελαστικά».

 

«Σήμερα η δουλειά ήταν επίπονη... πολλοί γύροι, πολλή προσπάθεια, αλλά στο τέλος είχαμε μια καλή ημέρα. Κάναμε καλή δουλειά και βρήκαμε κάτι καλό στο τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Απογοητευτική ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Συμβιβάστηκε με τη 2η θέση ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα