• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν βάλαμε το μαλακό ελαστικό!
Iannone: Αύριο πλήρης προσομοίωση αγώνα
Νέα 16/03/2015 - 01:08

Η κυριαρχία της Ducati GP15 συνεχίστηκε και σήμερα, δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar, με τον Andrea Dovizioso να γράφει τον καλύτερο χρόνο του διημέρου παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Dovi ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις από την πρώτη στιγμή, ενώ παράλληλα πειραματιζόταν με ένα καινούργιο φέρινγκ που είχε δυο αεροδυναμικά carbon winglets, που επανεμφανίζονται στην Ducati για πρώτη φορά μετά το 2010! Με αυτή τη μοτοσυκλέτα - με τα «φτερά» - έγραψε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας: 1.54.907!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το χρόνο μου σήμερα. Δουλέψαμε πολύ καλά και πάντα φορούσαμε το σκληρό ελαστικό, όπως και χτες! Είμαι χαρούμενος και με την ταχύτητά μας, διότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί τόσο με τα φθαρμένα, όσο και με τα καινούργια ελαστικά».

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε όμως σε συγκεκριμένους τομείς, όπως για παράδειγμα στην ευστάθεια στα φρένα, ενώ και στην αρχική επιτάχυνση η μοτοσυκλέτα κουνιέται ακόμα λίγο. Δουλεύουμε κυρίως στη διάρκεια αγώνα, διότι σ’ αυτή την πίστα η φθορά των ελαστικών είναι πολύ σημαντική».

 

Ο ομόσταυλός του, ο Andrea Iannone, ήταν επίσης γρήγορος και σταθερός στις πρώτες θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη ημέρα στην τρίτη θέση, μόλις 13χιλ πίσω από το χρόνο του Marc Marquez.

 

«Είμαι χαρούμενος με το πως ήρθαν τα πράγματα σήμερα. Ήταν μια θετική ημέρα διότι κατάφερα να βελτιώσω λίγο το χρόνο μου, ωστόσο πάνω απ’ όλα ρίξαμε το βάρος μας στο ρυθμό αγώνα, που ήταν μέχρι πέρυσι το μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζαμε».

 

«Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετές ενδιαφέρουσες ενδείξεις, ειδικά όσον αφορά στα ηλεκτρονικά και αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μια πλήρη προσομοίωση αγώνα», σχολίασε ο Iannone.

Επόμενο άρθρο »

“Πολύ μακριά” ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Απογοητευτική ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα