• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημέρα 2
Ο Navarro εκμεταλλεύτηκε τη λίγη ώρα στο στεγνό
Νέα 19/03/2015 - 11:59

Για μια ακόμη ημέρα ο καιρός έπαιξε μεγάλο ρόλο στις δοκιμές της Jerez, με την πίστα να είναι στεγνή μόνο στη δεύτερη περίοδο όταν και οι αναβάτες χρησιμοποίησαν τα σλικ ελαστικά τους.

 

Στο βρεγμένο πολύ δυνατά ξεκίνησε ο John McPhee, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στο βρεγμένο, ήταν ο Τσέχος Karel Hanika. Ωστόσο οι καλοί χρόνοι, όπως γράψαμε παραπάνω, έγιναν στη δεύτερη περίοδο.

 

Εκεί ξεχώρισε το ταλέντο του Jorge Navarro που σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (και του τεστ μέχρι στιγμής) με 1:48.189. Βέβαια ο χρόνος του ήταν 2.6δ πάνω από το χρόνο που είχε σημειώσει ο Quartararo στο πρώτο τεστ του Φεβρουαρίου, που είχε γίνει σε τελείως στεγνή πίστα.

 

Ο Danny Kent ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση, με τον Βρετανό οδηγό να μένει πάνω από εφτά δέκατα πίσω από τον Jorge Navarro, ο οποίος εντυπωσίασε δεδομένου ότι έκανε μόνο πέντε γύρους στην πίστα! Στην τρίτη θέση έμεινε ο αναβάτης που κυριάρχησε στις προηγούμενες δοκιμές, ο Fabio Quartararo, ο οποίος έκανε το 1-2-3 για την Honda.

 

Στην επόμενη θέση συναντούμε μια Mahindra, αυτή του Jorge Martin - του νικητή του Red Bull Rookies Cup - με τον Enea Bastianini να αρπάζει την πέμπτη θέση, μόλις 24 χιλιοστά μπροστά από τον έκτο Isaac Vinales.       

 

Τον έβδομο χρόνο έκανε ο Livio Loi, με διαφορά 1.2δ από την κορυφή, με τον καλύτερο οδηγό της πρώτης ημέρας του τεστ, τον Niccolo Antonelli να πέφτει στην όγδοη θέση. Τυπικά η πρώτη KTM ήταν αυτή του Romano Fenati, αν και ο Antonelli με KTM επί της ουσίας αγωνίζεται.

 

Ο Fenati ξεπέρασε γρήγορα μια πτώση που είχε στην αρχή και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:49.433 με διαφορά 1,2δ από την κορυφή, καθώς μόλις 32 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τον έβδομο Loi από τον ένατο Fenati. Τη δεκάδα έκλεισε ο Σκωτσέζος John McPhee.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Espargaro και Vinales στην Ιαπωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα