• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha και Honda μιλούν για την GP15
Μόνο καλό κάνει η αναγέννηση των κόκκινων στο Πρωτάθλημα!
Νέα 19/03/2015 - 15:43

Μετά την κυριαρχία της Ducati GP15 στο τελευταίο τεστ του 2015 πριν την έναρξη της σεζόν, ο Massimo Meregalli της Movistar Yamaha θεωρεί ότι η κόκκινη μοτοσυκλέτα θα είναι στις πρώτες θέσεις από την έναρξη της νέας σεζόν.

 

«Εντυπωσίασαν τους πάντες επειδή είναι γρήγοροι αλλά και σταθεροί. Για μένα έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά», σχολίασε ο Meregalli. Με την καλύτερη Yamaha να είναι πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Dovi, ο Meregalli είναι σίγουρος ότι η αναγέννηση των κόκκινων θα μεταφραστεί σ’ ένα άκρως εντυπωσιακό Πρωτάθλημα.

 

«Την τελευταία ημέρα είχαμε δέκα αναβάτες με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Για μένα, όσον αφορά στο θέαμα, θα δούμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον Πρωτάθλημα φέτος».

 

Από την άλλη, ο Livio Suppo πιστεύει ότι η «...GP15 δουλεύει πολύ καλά». Συνέχισε λέγοντας ότι είναι καλό για το Πρωτάθλημα να έχουμε την Ducati να διεκδικεί τις πρώτες θέσεις, ενώ προχώρησε τη σκέψη του λέγοντας ότι δεν θα είναι το μόνο εργοστάσιο που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των Honda και Yamaha.

 

«Η Suzuki επίσης δεν τα πάει καθόλου άσχημα κι έτσι φαίνεται ότι οι κανονισμοί που βοηθούν τις ομάδες που έχουν μείνει λίγο πίσω δουλεύουν καλά».

 

Ο Marc Marquez ήταν ο μοναδικός αναβάτης που κόντραρε τις δυο Ducati στο πρόσφατο τεστ του Qatar, ολοκληρώνοντας στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων με διαφορά 0.184δ από τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Livio Suppo ολοκλήρωσε λέγοντας ότι με το να έχουμε και πάλι αυτές τις ομάδες να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις, μόνο «...καλό κάνει για το άθλημα» αν και έσπευσε να τονίσει ότι «...είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν η Ducati θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα».  

Επόμενο άρθρο »

Τα νέα χρώματα της Bridgestone!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Espargaro και Vinales στην Ιαπωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα