• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Κάνουμε ό,τι καλύτερο!
Αρκετά προβλήματα, αλλά και 5η θέση για τον Βρετανό!
Νέα 27/03/2015 - 00:05

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Βρετανού Cal Crutchlow, του ενός από τους δυο αναβάτες της CWM-LCR Honda, ο οποίος με χρόνο στο 1:55.818δ στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Qatar, πήρε θέση μέσα στην πεντάδα, μόλις μισό δευτ. πίσω από τον Marquez.

 

«Δεν υπολογίζω τον πρώτο αγώνα, όπως δεν υπολογίζω και τα πρώτα ελεύθερα. Νομίζω ότι αύριο θα δούμε μεγάλη ανακατάταξη στη λίστα με τους χρόνους. Είχαμε κάτι θέματα με τη μοτοσυκλέτα και χάσαμε χρόνο, ενώ μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το φρένο που είχα και στο τεστ, όμως είμαι ικανοποιημένος με την 5η θέση».

 

«Επιπρόσθετα με εμπόδισε κι ένας αργός οδηγός (σ.σ. ήταν ο Di Meglio) στο γρήγορό μου γύρο και αυτό έγινε μια ώρα αφότου μας είχαν μιλήσει και μας είχαν πει να μην κάνουμε ακριβώς αυτό στην τελευταία στροφή. Ήταν ηλίθιο και κάποιος πρέπει να τους πει ότι έχουμε ξεκινήσει», πρόσθεσε ο Crutchlow.

 

«Όμως η CWM LCR Honda έκανε και πάλι πολύ καλή δουλειά και κάνουμε το καλύτερο δυνατό με ό,τι έχουμε. Ο αγώνας θα είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα, αλλά τώρα κοιτάζουμε την αυριανή ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Εμπιστοσύνη με το σκληρό

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δύσκολο να βρεις εμπιστοσύνη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα