• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Εμπιστοσύνη με το σκληρό
«Ικανοποιημένος με το χρόνο μας με το μαλακό»
Νέα 27/03/2015 - 00:19

Μετά τη χαμένη τρίτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar, ο Aleix Espargaro - όπως και ο ομόσταυλός του, Maverick Vinales, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη σημερινή ημέρα για να βελτιώσουν την αίσθησή τους πάνω στην GSX-RR.

 

Ο 25χρονος άσος της Suzuki, έριξε το βάρος του, σήμερα, κυρίως στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας του και στο traction control, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε το πιο σκληρό ελαστικό ως προετοιμασία για τον αγώνα.

 

Στη συνέχεια βγήκε με το πιο μαλακό κι έκανε μια σειρά από γρήγορους γύρους, γράφοντας σε έναν από αυτούς το 1:55.685δ που του χάρισε και την τρίτη θέση σήμερα, μόλις τέσσερα δέκατα πίσω από τον Marquez.

 

«Ήταν μια θετική ημέρα. Είχα εμπιστοσύνη με το σκληρό και είμαι ικανοποιημένος με το χρόνο μου με το μαλακό. Σήμερα θέλαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το τεστ και ρίξαμε το βάρος στο traction control και στα ηλεκτρονικά».

 

«Η πληροφόρηση που πήραμε ήταν πάρα πολύ σημαντική και αυτό μας δείχνει προς τα που πρέπει να στραφούμε στη συνέχεια. Αύριο θα πρέπει να κάνω προσομοίωση και να αξιολογήσω το ρυθμό αγώνα, αλλά για την ώρα το πρόγραμμά μας εξελίσσεται ομαλά».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Ο αγώνας; σαν μια μεγάλη προσομοίωση!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Κάνουμε ό,τι καλύτερο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα