• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Ο αγώνας; σαν μια μεγάλη προσομοίωση!
Melandri: Δεν περιμένουμε κάτι το επαναστατικό
Νέα 27/03/2015 - 13:58

Για την Aprilia η χτεσινή ημέρα ήταν ακόμα ένα 24ωρο που τους φέρνει πιο κοντά στο ντεμπούτο τους στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Παράλληλα, ήταν ακόμα μια ευκαιρία για τους Alvaro Bautista (22ος) και Marco Melandri (25ος) να συνεχίσουν την εξέλιξη της RS-GP!

 

Στόχος και των δυο αναβατών της Aprilia είναι να βρουν ένα καλό βασικό set-up, συνεχίζοντας ανάμεσα στ’ άλλα τη σκληρή τους δουλειά στο πλαίσιο, που έχει και το μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης.

 

«Δοκιμάσαμε κάποια εξαρτήματα για τον κινητήρα, χωρίς να έχουν τη μεγάλη διαφορά, ωστόσο θεωρώ ότι με μερικές αλλαγές θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός. Προφανώς και τα 45 λεπτά σήμερα δεν ήταν αρκετά για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το πρόσφατο τεστ».

 

«Επίσης δεν είχαμε χρόνο για να δουλέψουμε και στη μοτοσυκλέτα. Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας γι’ αυτό το Σ/Κ είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουμε τον αγώνα σαν μια μεγάλη προσομοίωση, σαν να είναι ένα τεστ όπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο πιο σταθερό ρυθμό γίνεται», σχολίασε ο Alvaro Bautista.

 

Ο αποκαρδιωτικός Marco Melandri - τελευταίος και με διαφορά σχεδόν δυο δευτερολέπτων από τον προτελευταίο Di Meglio - δήλωσε: «Βασικά έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα όπως και στο πρόσφατο τεστ κι έτσι δεν περιμένουμε κάτι το επαναστατικό».

 

«Δοκιμάσαμε μερικές διαφορετικές λύσεις στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας, τόσο με τη μοτοσυκλέτα όσο και με την δική μου αίσθηση πάνω της. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά για εμάς κάθε περίοδος είναι κι ένα νέο τεστ». 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner επιστρέφει!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Εμπιστοσύνη με το σκληρό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα