• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner επιστρέφει!
Θα πάρει μέρος στον 8ωρο αγώνα της Suzuka!
Νέα 27/03/2015 - 17:02

Ο Casey Stoner θα είναι ένας από τους τρεις οδηγούς του HRC στον - πολύ σημαντικό για το εργοστάσιο - 8ωρο αγώνα της Suzuka!

 

Ο Casey, μαζί με τον αναβάτη του HRC στα SBK Michael Van der Mark και τον δοκιμαστή της ομάδας Takumi Takahashi, θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη της Honda στον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Stoner είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ως δοκιμαστής του HRC, ενώ στην Sepang είχε ανέβει για πρώτη φορά στην CBR1000RR.

 

«Αφού οδήγησα τη μοτοσυκλέτα πριν λίγο στην Sepang, συζήτησα με την Honda το ενδεχόμενο να πάρω μέρος στην Suzuka. Πάντα ήθελα να το κάνω και δεν μπορούσα όσο ήμουν στο MotoGP και γι’ αυτό ανυπομονώ!» σχολίασε ο Αυστραλός θρύλος.

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ διαφορετική από μια MotoGP, αλλά θα είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και μια ευκαιρία για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Michael Van Der Mark, ενώ και ο Takahashi έχει πολλή εμπειρία».

 

«Ανυπομονώ λοιπόν να δουλέψουμε μαζί και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα τον Ιούλιο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην προπόνησή μου και να είμαι έτοιμος για τον αγώνα».

Michael Van Der Mark
Michael Van Der Mark
Takumi Takahashi
Takumi Takahashi

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP ΕΔ2: Ένας κι όλοι τους!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Ο αγώνας; σαν μια μεγάλη προσομοίωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα