• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP ΕΔ2: Ένας κι όλοι τους!
Εκπληκτικός ο Marquez σε χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας!
Νέα 27/03/2015 - 20:05

Ο Marc Marquez έδειξε σε όλους ότι παραμένει ένα επίπεδο παραπάνω από τον ανταγωνισμό, κάνοντας εκπληκτικούς χρόνους στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ενώ μόλις στο δεύτερο γύρο του κατάφερε να γράψει 1:54.828, χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας που κρατά από το 2008 ο Casey Stoner (1:55.153)!

 

Η Honda έκανε και σήμερα το 1-2, με τον Dani Pedrosa να παίρνει τη δεύτερη θέση, ενώ η GP15 βελτιώθηκε και ανέβηκε στην τρίτη θέση με τον Andrea Dovizioso, ο οποίος μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Πίσω από τον Marquez οι διαφορές των αναβατών ήταν πολύ μικρές, με τον 2ο Pedrosa να απέχει κάτω από μισό δευτερόλεπτο από τον 9ο Bradley Smith. Ο Crutchlow αποδεικνύει αυτό που έλεγαν όλοι, ότι δηλαδή η Honda ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του και ανέβηκε στην 4η θέση!

 

Ο Andrea Iannone ήταν πέμπτος, καθώς οι Honda και οι Ducati μονοπώλησαν τις πρώτες θέσεις, με την καλύτερη Yamaha να είναι αυτή του Jorge Lorenzo με 1:55.609 και μόλις εννέα χιλιοστά κάτω από το χρόνο του Rossi που είναι πίσω του.

 

Εκπληκτικός ο Di Meglio - είχε και μια πτώση - εκμεταλλεύτηκε το πιο μαλακό ελαστικό και ανέβηκε στην 8η θέση, μπροστά από τον Smith και τον ομόσταυλό του, τον Hector Barbera.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3 ΕΔ3: Υπέροχος Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner επιστρέφει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα