• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3 ΕΔ3: Υπέροχος Kent!
Καταπληκτικός Ono, 3ος ο Oliveira, 5ος ο Quartararo
Νέα 27/03/2015 - 20:17

Στο τέλος - με τα φρέσκα ελαστικά - οι αναβάτες της Moto3 κατέβαζαν συνεχώς χρόνους και με τις συνθήκες στην πίστα Losail του Qatar να είναι ιδανικές, ο Danny Kent ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση!

 

Ο Βρετανός ξεκινά εκπληκτικά τη φετινή σεζόν και με χρόνο 2:06.413 αποκτά το ψυχολογικό πλεονέκτημα πριν τις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές.

 

Εντυπωσίασε ο Hiroki Ono, με τον Ιάπωνα να εκμεταλλεύεται το slipstream στη μεγάλη ευθεία και να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις 86 χιλιοστά! Ο Ιάπωνας είναι στην παρθενική του σεζόν στην Moto3.

 

Τρίτος έμεινε ο Miguel Oliveira που δεν είχε την απάντηση, σήμερα, στους χρόνους των αντιπάλων του, ενώ στις εκπλήξεις συγκαταλέγεται και ο πολύ καλός John McPhee! Ελάχιστα πίσω του ο Quartararo, ο οποίος προετοιμάζεται για τις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Οι Honda κυριάρχησαν σήμερα στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, με έξι μοτοσυκλέτες του Ιάπωνα κατασκευαστή να φιγουράρουν στις εφτά πρώτες θέσεις, με μόνο την ΚΤΜ του Oliveira να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2 ΕΔ3: Super θέαμα από Lowes-Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP ΕΔ2: Ένας κι όλοι τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα