• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Αβέβαιος» ο 2ος Crutchlow!
Ελπίζω να τερματίσουμε τόσο ψηλά και στον αγώνα
Νέα 27/03/2015 - 23:43

Μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε μετά και το τέλος των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, με τον ανταγωνισμό της μεγάλης κατηγορίας να είναι στα ύψη και τους 21 από τους 25 αναβάτες να έχουν μεταξύ τους διαφορά μόλις 1,3δ!

 

Αυτός όμως που πραγματικά έλαμψε σήμερα, ήταν ο Cal Crutchlow, ο μόνος αναβάτης που - πάνω στην Honda του - κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια το «φαινόμενο» Marquez και να τον πλησιάσει στα 96 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Χάρη στο εκπληκτικό 1:54.918δ, ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις αυριανές κατατακτήριες.

 

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου, αν και στην αρχή δεν ξεκινήσαμε ιδανικά. Είχα μια περίεργη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και ήμουν στην 18η θέση, με τον πίσω τροχό να μην “δουλεύει” όπως προηγουμένως».

 

«Θεωρώ ότι, όσον αφορά στα ελαστικά, ακολουθούμε ένα τελείως διαφορετικό προγραμματισμό σε σχέση με τους άλλους και ίσως γι’ αυτό ένιωθα την πίστα πολύ χειρότερα».

 

«Όλη η CWM-LCR Honda κάνει καταπληκτική δουλειά. Δεν πιστεύω ότι οι σημερινοί χρόνοι αντικατοπτρίζουν το που θα τερματίσουμε τον αγώνα, αν και θέλω να το ελπίζω! Δουλεύουμε σκληρά και είμαι έκπληκτος με το χρόνο μου, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο και κυρίως σε ρυθμό αγώνα», σχολίασε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Τρίτος ο Iannone με το σκληρό ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πιο ικανοποιημένος» ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα