• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίτος ο Iannone με το σκληρό ελαστικό!
Dovizioso: Δεν νιώθω ακόμα τέλεια πάνω στην GP15
Νέα 28/03/2015 - 00:27

Πολύ καλή η παρουσία των δυο εργοστασιακών αναβατών της Ducati στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές, με τον Andrea Iannone να είναι τρίτος και μόλις 0.170δ πίσω από τον Marc Marquez και τον Andrea Dovizioso έκτος και 0.222δ πάνω από την κορυφή.

 

Ο Iannone σημείωσε τον καλό του χρόνο στον τρίτο του μόλις γύρο, ενώ φορούσε την πιο σκληρή επιλογή πίσω ελαστικού, αυτό με τη μεσαία γόμα που έχουν στη διάθεσή τους και οι Honda/Yamaha. Ο Ιταλός είχε και μια πτώση στην Κ2, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον ίδιο.

 

«Είμαι ικανοποιημένος με τη δεύτερη ημέρα, διότι στο τέλος βρήκαμε την αίσθηση που είχαμε στο τεστ και ήμασταν γρήγοροι τόσο στον ένα γύρο, όσο και σε ρυθμό αγώνα. Κρίμα για την πτώση μου. Δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό στις ρυθμίσεις και είχα την πτώση, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστώ».

 

«Για να μην πέφτουμε εδώ στην Losail, πρέπει να αφαιρέσουν την Κ2 διότι πάντα θα πέφτεις εκεί! Με το μεσαίο ελαστικό είμαστε όλοι πολύ κοντά, ενώ το μαλακό το φόρεσα προς το τέλος αλλά οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές. Κατά τη γνώμη μου πάντως, από την 1η ως την 5η θέση - με το μεσαίο ελαστικό - είμαστε όλοι πολύ κοντά», τόνισε ο Iannone.

 

Τα «φτεράκια» στο πλαίσιο της Ducati έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στις κόκκινες μοτοσυκλέτες, με τον Andrea Dovizioso να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τη μοτοσυκλέτα με αυτά, γράφοντας στην πορεία το 1:55.044 με μαλακό ελαστικό. Θετικοί ήταν οι χρόνοι του Ιταλού άσου και με το μεσαίο ελαστικό.

 

«Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάνουμε εδώ, ενώ δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αρκετά εκ των οποίων ήταν θετικά. Δεν νιώθω ακόμα τέλεια στην GP15 μου, ωστόσο με το φθαρμένο ελαστικό έκανα 1:55.6 που πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ρυθμός», υπογράμμισε ο Andrea Dovizioso.

 

«Πρέπει όμως να βελτιωθούμε διότι ακόμα χάνουμε σε ευστάθεια στα φρένα, ένας σημαντικός παράγοντας για τον αγώνα. Έχουμε όμως την ταχύτητα και αύριο, στις ΕΔ4, θα ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες».

 

«Ο χρόνος μου με το μαλακό δεν ήταν τέλειος, αλλά ήταν σημαντικό να μείνω μέσα στους πρώτους δέκα και να δοκιμάσω την πρόσφυση με αυτό το ελαστικό ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Στόχος το ψηλό 1:54!

« Προηγούμενο άρθρο

«Αβέβαιος» ο 2ος Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα