• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Στόχος το ψηλό 1:54!
Η μάχη για την 1η σειρά αύριο θα είναι δύσκολη
Νέα 28/03/2015 - 01:26

Ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα του εναρκτήριου Γύρου της σεζόν 2015 στην 8η θέση.

 

Ο τέσσερεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έγραψε 1:55.108δ κι έμεινε λιγότερο από τρία δέκατα πάνω από το χρόνο του πρωτοπόρου, αλλά και μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi.

 

«Ήταν δύσκολα σήμερα, αλλά νιώθω καταπληκτικά στη μοτοσυκλέτα με το μαλακό ελαστικό. Δοκιμάσαμε και το σκληρό, που είναι πιο σταθερό. Θα μπορούσα να κάνω ακόμα και 100 γύρους στο 1:56.1 μ’ αυτό, αλλά είναι αργός χρόνος και γι’ αυτό προτιμώ - για την ώρα - το μαλακό».

 

«Είχαμε ένα περίεργο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά και πρέπει να διερευνήσουμε το τι γίνεται. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να φτάσουμε το ρυθμό μας στο ψηλό 1:54, που είναι και ο στόχος μας».

 

«Η μάχη για την πρώτη σειρά αύριο θα είναι πολύ δύσκολη, διότι αρκετοί έχουν το πιο μαλακό ελαστικό που τους δίνει περίπου τέσσερα δέκατα. Όλοι είναι πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι κι έτσι θα είναι δύσκολη ακόμα και μια θέση στη δεύτερη σειρά».

 

«Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι θα γίνει. Ενδεχομένως εμείς να είμαστε αυτοί που θα βρούμε κάτι που θα μας δώσει μισό δευτερόλεπτο και θα μας επιτρέψει να παλέψουμε για την pole position», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Έτοιμος για «τρελές» κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτος ο Iannone με το σκληρό ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα