• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Έτοιμος για «τρελές» κατατακτήριες
Στον πρώτο γύρο θα πάω χαλαρά, στον δεύτερο όμως...!
Νέα 28/03/2015 - 12:58

Ο Aleix Espargaro έφερε την GSX-RR του στην τέταρτη θέση των χτεσινών τρίτων ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Qatar, όπου και διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο πρώτος αγώνας της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Δουλεύοντας σκληρά με το set-up της μοτοσυκλέτας του, ο Aleix Espargaro κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:54.994 και να κατεβάσει τη διαφορά του από την κορυφή στο 0.172δ.

 

«Ήταν θετική ημέρα. Στην αρχή βελτιώσαμε το traction control και η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη. Στη δεύτερη περίοδο δοκιμών δουλέψαμε στην τελειοποίηση των ρυθμίσεων και είχαμε θετική πληροφόρηση», σχολίασε ο Aleix Espargaro, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με τον συμπλέκτη του χτες.

 

 

«Δεν κάναμε την προσομοίωση που θέλαμε, διότι στις ΕΔ2 είχαμε μερικά απρόσμενα θεματάκια που μας καθυστέρησαν, όμως στο τέλος κάναμε έναν καλό γύρο. Νιώθω καλά και με τα δυο ελαστικά, πράγμα καλό για τις κατατακτήριες και τον αγώνα».

 

«Τώρα μένει να βελτιώσουμε λίγο την αίσθησή μας με το μπροστινό και να επιβεβαιώσουμε το ρυθμό αγώνα, ενώ θα παλέψουμε για έναν πολύ γρήγορο γύρο στις κατατακτήριες για να δούμε που θα είμαστε στο σχηματισμό εκκίνησης».

 

Ερωτηθείς για το τελευταίο αν μπορεί να πάρει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, απάντησε: «Θα προσπαθήσω. Στον πρώτο γύρο δεν θέλω να κάνω το λάθος όπως πέρυσι, όμως στον δεύτερο δεν θα χρησιμοποιήσω το μυαλό μου, θα το αφήσω στο box και θα είναι σίγουρα τρελή κατάσταση!»

Επόμενο άρθρο »

Redding: Είναι δύσκολα εκεί έξω!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στόχος το ψηλό 1:54!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα