• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Είναι δύσκολα εκεί έξω!
Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας
Νέα 28/03/2015 - 13:53

Ο Scott Redding σημείωσε αρκετά μεγάλη πρόοδο χτες, δεύτερη ημέρα του εναρκτήριου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σημειώνοντας χρόνο μόλις έξι δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο του Marc Marquez.

 

Με τον ανταγωνισμό όμως να είναι τόσο υψηλός από το ξεκίνημα ήδη της σεζόν, το 1:55.447 του Βρετανού ήταν αρκετό να του χαρίσει την 12η μόνο θέση, καθώς οι 18 πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα, διότι δεν είχα την ίδια αίσθηση με το μπροστινό όπως στις δοκιμές. Το πρόβλημα χειροτέρευε επειδή δεν είχαμε πρόσφυση στον πίσω τροχό και ό,τι κι αν δοκίμαζα δεν μας έδινε τη λύση», σχολίασε ο Redding.

 

«Στις ΕΔ3 κάναμε μεγάλες αλλαγές και αμέσως η αίσθηση επανήλθε! Σε κάποιες στροφές τα προβλήματα που είχαμε νωρίτερα είχαν εξαφανιστεί, ενώ σε άλλες είχαν μειωθεί. Στόχος μου ήταν το 1:55.5 κι έτσι ήμουν πολύ χαρούμενος με το 1:55.4! Τουλάχιστον μέχρι να δω τη θέση μου στη λίστα».

 

«Είναι δύσκολα εκεί έξω κι έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι όπου χάνω τέσσερα δέκατα σε μόλις τρεις στροφές».

Επόμενο άρθρο »

CWM: Δήλωση στον Τύπο

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Έτοιμος για «τρελές» κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα