• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CWM: Δήλωση στον Τύπο
Επίσημη απάντηση της εταιρίας που υποστηρίζει Crutchlow, Miller & Παπαπαύλου!
Νέα 28/03/2015 - 14:47

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, φιλοξενούμε την επίσημη δήλωση της ετιαρίας CWM FX, που τις τελευταίες μέρες έγινε στόχος διαφόρψν δηοσιευμάτων που έφεραν ανησυχία - εκτός των άλλων - και στους οπαδούς του MotoGP και των Ελληνικών Αγώνων, καθώς η εταιρία υποστηρίζει μια σπουδαία ομάδα στο Παγκόσμιο, αλλά και μια Ισπανική ομάδα με την οποία αγωνίζεται ο Νότης Παπαπαύλου στο CEV2015. Στη φωτογραφία ο πύργος στον οποίο βρίσκονται τα γραφεία της ετιαρίας στο city του Λονδίνου. 

Η δήλωση της CWM έχει ως εξής: 

Η CWM έχει ξεκινήσει μια ισχυρή διάψευση απένταντι στους ισχυρισμούς της αστυνομίας, που είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο ότι η εταιρεία είναι συνδεδεμένη με την απάτη.

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διέρρευσαν από την αστυνομία, στοιχεία για μια επίσκεψη στα γραφεία του Λονδίνου της CWM στον Heron Tower. Δεκατρία μέλη του προσωπικού συνελήφθησαν στις 3 Μαρτίου και το γραφείο του Λονδίνου ερευνήθηκε. Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη δήλωση τύπου της αστυνομίας, μια έκκληση έγινε σε όποιον είχε επενδύσει σε κεφάλαια που συνδέονται με την CWM να έρθει σε επαφή μαζί της, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να σταματήσει τη συνεχιζόμενη εγκληματικότητα.

 

Η CWM, που είναι ένα ισχυρό παγκόσμιο brand λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα εταιρειών και ανησυχεί ότι η στρατηγική της αστυνομίας ενδεχομένως θα προκαλέσει περιττή ανησυχία μεταξύ των πελατών και του προσωπικού.

 

Η CWM πιστεύει ότι άδικα έχει εμπλακεί σε μια υπόθεση που σχετίζεται με την «Επιχείρηση Broadway", μια αστυνομική υπόθεση που θέλει την πάταξη εταιριών επενδύσεων που φέρουν υποψία απάτης. Η επιχείρηση αυτή οδήγησε την αστυνομία του Λονδίνου σε επιδρομές νωρίτερα αυτό το μήνα σε 21 χώρους, 20 από τους οποίους δεν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την CWM.

 

Η αστυνομία εξέδωσε μια λίστα με χαρακτηριστικά “ξεπλύματος”, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που δεν εμφανίζουν το όνομά τους στους χώρους υποδοχής, με προσωπικό που εργάζεται ασυνήθιστες ώρες, χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα και διαβάζοντας από έτοιμα σενάρια. Προσωπικό που ενεργεί χρησιμοποιώντας πλαστό όνομα της εταιρείας ή πολλαπλά ονόματα εταιρείας, εταιρείες που πραγματοποιούν πληρωμές προκαταβολών και επιλέγουν βραχυπρόθεσμες μισθώσεις.

 

Η CWM αντίθετα έχει δεκαετή μίσθωση στο 21ο όροφο του Heron Tower. Η προκαταβολή που καταβάλλεται και οι δαπάνες αντιπροσωπεύουν μια σημαντική μακροπρόθεσμη δέσμευση από την ομάδα. Η CWM εκτελεί μια νόμιμη επιχείρηση.

Στην CWM το προσωπικό εργάζεται εντός κανονικού ωραρίου από τις οκτώ το πρωί. Το όνομα της εταιρείας και λογότυπό της εμφανίζεται βέβαια στα γραφεία. Όλες οι εταιρείες του ομίλου έχουν την ίδια λογοτύπηση “CWM”, ώστε να κρατήσει μια ενιαία εταιρική εικόνα. Όλο το προσωπικό πληρώνεται κανονικά και παρακρατούνται οι εισφορές που γίνονται στην Βρετανική Εθνική Ασφαλιστική Κάλυψη και βέβαια έχουν κανονικές συμβάσεις. Οι συζητήσεις με τους πελάτες πάντα καταγράφονται και δεν υπάρχει καμία πώληση με πίεση από την εταιρεία ή το προσωπικό της. Η CWM δέχεται τακτικά επισκέψεις από τους πελάτες της στα γραφεία και συνεχίζει να καλωσορίζει τους πελάτες της με ανοικτές πόρτες.

 

Πριν από την άφιξης της Αστυνομίας του Λονδίνου στις εγκαταστάσεις της, η CWM δεν είχε λάβει κανένα παράπονο από τους πελάτες της. Δυστυχώς, η αστυνομία έχει επιβάλει όρους, απαγορεύοντας σε εκείνους που συνελήφθησαν την επαφή με τους πελάτες της CWM. Αυτό είναι μια πηγή μεγάλης ανησυχίας για τη διαχείριση και το προσωπικό της CWM.

 

Η CWM έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια μάρκα και η διεύθυνση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την ευημερία των 300 υπαλλήλων στο Λονδίνο, όπως και των εκατοντάδων του προσωπικού στο εξωτερικό και σαφώς τους πελάτες της.

  

Η CWM πιστεύει ότι υπήρξε θύμα μιας κακόβουλης εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον της από πρόσωπα που τρέφουν μια μνησικακία εναντίον της Εταιρείας.

 

Υπό τις συνθήκες αυτές η CWM ζητά νομικές συμβουλές από τους εταιρικούς της δικηγόρους και εργάζεται σκληρά για να κάνει τις ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν στους πελάτες της να επικοινωνούν με την CWM και να τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία και να εκτιμούν σημαντικές εξελίξεις της αγοράς.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3: Η 1η pole του ’15 στον Masbou!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Είναι δύσκολα εκεί έξω!

Χορηγοί