• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: Η 1η pole του ’15 στον Masbou!
Ο Γάλλος πήρε την πρώτη pole της καριέρας του
Νέα 28/03/2015 - 19:23

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές του 2015 για την Moto3 ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από τρία δέκατα, ενώ 17 αναβάτες ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Το slipstreaming έπαιξε - και πάλι - το ρόλο του στη μικρή κατηγορία, με τον έμπειρο Alexis Masbou να εκμεταλλεύεται αυτό ακριβώς και να παίρνει την πρώτη pole position στην καριέρα του!

 

Η Honda είχε λοιπόν τον πρώτο λόγο, με τον Isaac Vinales να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση με την Husqvarna του, ενώ ο Niccolo Antonelli θα πάρει θέση αύριο στην πρώτη σειρά, παρά το ότι βρισκόταν σε έναν εκπληκτικό γύρο λίγο πριν το τέλος και θα μπορούσε να πάρει την pole.

 

Ο Bagnaia δείχνει καταπληκτικά στοιχεία πάνω στην Mahindra του και έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, όντας μπροστά από τρεις ακόμα Honda που συνεχίζουν να κυριαρχούν στο Qatar.

 

Ο McPhee ακολούθησε τον Oliveira και παίρνοντας το slipstreaming από τον Πορτογάλο ανέβηκε στην πέμπτη θέση, την ώρα που ο Oliveira ήταν πάντα μόνο στη μεγάλη ευθεία της πίστας και χωρίς να παίρνει μερικά δέκατα από κάποιον αντίπαλό του, έμεινε στην 8η θέση.

 

Ανάμεσά τους δυο Ιταλοί, με τον Quartararo να ξεκινά από την έκτη θέση τον πρώτο του αγώνα στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στη μικρή κατηγορία.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Danny Kent - που δεν κατάφερε να μεταφέρει την εξαιρετική του παρουσία από τις ελεύθερες δοκιμές στις κατατακτήριες - και ο γηραιότερος αναβάτης της Moto3, ο 28χρονος Efren Vazquez

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: Φοβερή pole ο Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

CWM: Δήλωση στον Τύπο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα