• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Αυτό περιμέναμε...
Η εξέλιξη της RS-GP θέλει χρόνο
Νέα 06/04/2015 - 11:06

Οι άνθρωποι της Aprilia περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα της RS-GP στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς μόνο υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να αξιολογηθεί η πρόοδος της εξέλιξης.

 

Με τον Alvaro Bautista να στέκεται άτυχος, ο μόνος που τερμάτισε από την ομάδα ήταν ο Marco Melandri που οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του και στους 22 γύρους, συγκεντρώνοντας πολύτιμη πληροφόρηση για τη συνέχεια.

 

«Δεν ήταν ο πιο γρήγορος αγώνας της ζωής μου, αλλά με μια νέα μοτοσυκλέτα σε μια νέα κατηγορία, ήταν αυτό που περιμέναμε. Από την άλλη, καταφέραμε να τερματίσουμε και πήραμε πολύτιμα δεδομένα για τη συνέχεια της εξέλιξης».

 

«Χρειαζόμαστε χρόνο. Όταν η μοτοσυκλέτα αρχίσει να δουλεύει καλά, θα βελτιωθεί και το στυλ μου και τότε θα γίνει το αποφασιστικό βήμα. Τώρα μένει οι άνθρωποι της Aprilia να ερμηνεύσουν σωστά αυτό που αισθάνομαι και να αλλάξουν την RS-GP».

 

«Μπροστά μας έχουμε μερικούς πολύπλοκους αγώνες, μιας και δεν γνωρίζω τις πίστες στο Τέξας και στην Αργεντινή. Ωστόσο θα μας δώσουν ακόμη περισσότερα σημεία αναφοράς για να συνεχίσουμε».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Τα ρεκόρ διαλύθηκαν στην έρημο!

« Προηγούμενο άρθρο

Περίπλοκη εγχείριση για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα