• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σωματικά και πνευματικά» δυνατός ο Lorenzo!
Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα!
Νέα 09/04/2015 - 13:26

Ο Jorge Lorenzo γνωρίζει καλά ότι η COTA δεν ευνοεί τις Yamaha, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος κι ελπίζει ότι ο συνδυασμός της ανταγωνιστικής Μ1 και των καλύτερων ελαστικών, θα τον βοηθήσει φέτος να διεκδικήσει τη νίκη.

 

Φυσικά δεν φτάνουν αυτά, καθώς ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha καλείται να διώξει τον περσινό εφιάλτη, όταν έκανε την άκυρη εκκίνηση στην Αμερικάνικη πίστα. Το 2013 είναι η χρονιά-οδηγός για τον Lorenzo, όταν είχε τερματίσει στην τρίτη θέση.

 

«Το Qatar αποτελεί παρελθόν και τώρα επικεντρωνόμαστε στο Austin», σχολίασε ο Lorenzo, ο οποίος στον εναρκτήριο Γύρο αντιμετώπισε πρόβλημα με το κράνος του. «Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι εκεί, αν και είναι μια πίστα που δεν μας ευνοεί».

 

«Στο παρελθόν είχα καταφέρει να ανέβω στο βάθρο κι έτσι θα προσπαθήσω να μείνω συγκεντρωμένος και να βάλω τα δυνατά μου, όπως και στο Qatar».

 

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ, διότι νιώθω έτοιμος και σωματικά και πνευματικά. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι απ’ ότι πέρυσι, διότι τόσο εγώ όσο και η μοτοσυκλέτα είμαστε καλύτεροι, ενώ και τα ελαστικά θα μας δώσουν το δικαίωμα να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Από την πλευρά μου, είναι σίγουρο ότι θα πιέσω στο όριο».

Επόμενο άρθρο »

EJC: 1η ημέρα εκπαίδευσης

« Προηγούμενο άρθρο

Nicky Hayden - 200 GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα