• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guidotti για το Qatar και την GP15
Θα επωφεληθούμε κι εμείς από τη νέα Desmosedici!
Νέα 09/04/2015 - 15:15

Η ευφορία είναι ακόμα διάχυτη στο γκαράζ της Pramac Racing, μετά το δυνατό ντεμπούτο στο Qatar φέτος και ο Francesco Guidotti μιλάει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομάδας στον πρώτο Γύρο της χρονιάς. Στη φωτό μαζί του, ο CEO της Pramac, Paolo Campinoti.

 

«Είναι πάντα καταπληκτικό να βλέπεις τρεις Ιταλούς στο βάθρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε κάτι τέτοιο και για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν κάτι συνηθισμένο πριν μερικά χρόνια», σχολίασε ο Guidotti, Team Manager της Pramac Racing.

 

«Ήταν καταπληκτικό που το είδαμε και πάλι, ειδικά όταν στο βάθρο έχουμε δυο Ducati. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, καθώς σημαίνει ότι η GP15 είναι πολύ ανταγωνιστική. Πιθανώς θα επωφεληθούμε κι εμείς από αυτό, αλλά δεν πρέπει να προτρέχουμε».

 

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμά μας και να αφήσουμε τους μηχανικούς της Ducati να κάνουν τη δουλειά τους απρόσκοπτα. Και κάνουν καταπληκτική δουλειά, μιας κι έχουν επιτύχει να κάνουν ιδιαιτέρως αποτελεσματική την GP15 σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

 

«Ήταν πολύ θετικό το Qatar για εμάς. Στις κατατακτήριες ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας με τη δεύτερη σειρά του Yonny. Στις ΚΑΤ2 ξεκίνησε καλά αν και είχε ένα μικρό πρόβλημα στα φρένα της 1ης στροφής. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι ήταν μόνος και δεν είχε σημείο αναφοράς».

 

«Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως τον περιμέναμε. Δυστυχώς χάσαμε δυο θέσεις στους τρεις τελευταίους γύρους, αλλά αυτό θα μας δώσει το κίνητρο να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. Δεν είμαστε πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις».

 

Από το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Yonny Hernandez, ο Guidotti αναφέρθηκε στο καλό ντεμπούτο του Danilo Petrucci.

 

«Ο Danilo έχει την τάση να είναι ανικανοποίητος, αλλά πρέπει να χαμογελά μετά το Qatar. Είναι αλήθεια ότι στις ελεύθερες δοκιμές δεν διακρίθηκε, αλλά δεν τα πήγε κι άσχημα. Ίσως έφταιγε και το ελαστικό που δεν ήταν καλό. Αλλά όταν ήταν μόνος του στις ΚΑΤ1, έκανε πολύ καλούς χρόνους».

 

«Μεγάλα ονόματα ήταν πίσω του εκείνη τη στιγμή και πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Μετά στον αγώνα, στην πρώτη του φορά με την GP14, ήταν καλό και μόνο που τερμάτισε, παίρνοντας όλα τα δεδομένα αυτά που μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να συγκεντρώσει κανείς».

 

«Η 12η θέση είναι καλή, διότι σημαίνει ότι είναι κοντά στη δεκάδα, ενώ κέρδισε σημαντική εμπειρία και επιπλέον πληροφόρηση. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Στο Austin θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia RSV4 RF στην STK 1000!

« Προηγούμενο άρθρο

EJC: 2η ημέρα εκπαίδευσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα