• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia RSV4 RF στην STK 1000!
Με τους Lorenzo Savadori και Kevin Calia
Νέα 09/04/2015 - 16:38

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Γύρος των SBK - αυτό το Σ/Κ στην Aragon - σηματοδοτεί και την έναρξη της κατηγορίας Superstock 1000, όπου το παρόν θα δώσουν οι μοτοσυκλέτες RSV4 RF της Aprilia με την ομάδα Nuova M2.

 

Οι αναβάτες της ομάδας θα είναι οι Ιταλοί Lorenzo Savadori και Kevin Calia, σε μια χρονιά όπου η Aprilia μεγαλώνει τη συμμετοχή της στην κατηγορία με τις μοτοσυκλέτες που είναι πολύ κοντά στις αντίστοιχες παραγωγής.

 

Lorenzo Savadori: «Επιτέλους ξεκινάμε! Είμαστε έτοιμοι να τα βάλουμε με τους κορυφαίους αναβάτες. Τα χειμερινά τεστ ήταν καταπληκτικά και δούλεψα πολύ στην κατανόηση της RSV4, που είναι παντελώς καινούργια για εμένα. Είμαστε γρήγοροι, αλλά φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Φτάνουμε στην Aragon με αποφασιστικότητα για ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Kevin Calia: «Ξεκινήσαμε τη σκληρή δουλειά το χειμώνα με την RSV4 RF και ήδη οι αλλαγές, στον κινητήρα π.χ., φαίνονται σε σχέση με την RSV4 που είχα πέρυσι. Βρήκαμε καλή ισορροπία με το στήσιμο και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάμε καλά στην Aragon. Είμαι αισιόδοξος γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια με την Nuova M2, που πλέον αποτελεί μια δεύτερη οικογένεια για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

COTA: Συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guidotti για το Qatar και την GP15

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα