• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia RS-GP στην πίστα του Austin
Στόχος για τους Bautista/Melandri να την βελτιώσουν
Νέα 10/04/2015 - 13:18

Στον εναρκτήριο Γύρο του Qatar, ήταν ο Marco Melandri αυτός που κατάφερε να τερματίσει με την RS-GP του, την ώρα που ο Alvaro Bautista αναγκαζόταν να εγκαταλείψει μετά από μια επαφή του Marquez που του κατέστρεψε το σύστημα των φρένων.

 

Με βάση το γεγονός ότι η φετινή σεζόν είναι καθαρά δοκιμαστική για την Aprilia, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι ήταν οι άνθρωποι της ομάδας που είδαν τον Bautista - τον πιο δυνατό τους αναβάτη στα χειμερινά τεστ - να μην μπορεί να ολοκληρώσει ούτε ένα γύρο και να χάνονται πολύτιμα δεδομένα σε ρυθμό αγώνα.

 

Όπως και να έχει, είμαστε ακόμα στην αρχή και ο δεύτερος Γύρος στο Austin του Τέξας θα αποτελέσει ακόμα μια ευκαιρία για να δουν στην Aprilia την πρόοδο των μοτοσυκλετών τους.

 

«Το Austin είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα από αυτή του Qatar, που φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τον δεύτερο Γύρο, σε μια πίστα με δυνατά σημεία φρεναρίσματος και μεγάλες ευθείες, όπου θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την απόδοση της RS-GP».

 

«Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είναι όμως πολύ σημαντικό να βρούμε και το κίνητρο πολύ γρήγορα, μετά την απογοήτευση στον πρώτο Γύρο, όταν και δεν κατάφερα να ολοκληρώσω καν τον πρώτο γύρο του αγώνα».

 

Από την πλευρά του, ο Marco Melandri - προτελευταίος στο Qatar, μπροστά μόνον από τον Loris Baz που είχε πολλά προβλήματα - σχολίασε: «Το Austin είναι μια νέα πίστα για εμένα κι έτσι περιμένω να έχουμε ένα απαιτητικό Σ/Κ».

 

«Θεωρώ το ότι τερμάτισα στο Qatar ήταν θετική εμπειρία για εμένα, αλλά και σημαντικό για τους ανθρώπους στην Aprilia ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, που θα με βοηθήσουν να έχω περισσότερη εμπιστοσύνη. Τώρα θέλω να κάνω το επόμενο βήμα και να είμαι κοντά στο μπροστινό γκρουπ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονώ να δοκιμάσω».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Στο Τέξας με νέο πλαίσιο!

« Προηγούμενο άρθρο

«Ορμητικός» ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα