• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Στο Τέξας με νέο πλαίσιο!
Πιο κοντά στην εργοστασιακή RC213V του HRC
Νέα 10/04/2015 - 13:42

Ο Cal Crutchlow, ο αναβάτης της CWM-LCR Honda, θα κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη μοτοσυκλέτα του HRC, έχοντας ένα νέο πλαίσιο και θέση οδήγησης στον δεύτερο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

«Το είχαμε σχεδιάσει πολύ πριν το Qatar κι έτσι το αποτέλεσμα εκεί δεν είχε πολύ σημασία. Δεν το έχουμε επειδή θα απουσιάζει ο Dani. Προφανώς και είμαι ευγνώμων στην Honda γι’ αυτό», σχολίασε ο Βρετανός άσος.

 

Να σημειωθεί ότι ο Crutchlow, όπως και ο συμπατριώτης του Scott Redding, είχαν στη διάθεσή τους την RC213V του 2014, την έκδοση δηλαδή που δοκίμασαν και απέρριψαν οι Marquez και Pedrosa στις δοκιμές της Valencia και στην Sepang1.

 

Τώρα πια, με τα νέα εξαρτήματα, ο Crutchlow ελπίζει ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι πιο σταθερή στις εισόδους, σ’ ένα κομμάτι που δυσκολευόταν αρκετά.

 

Στο Qatar ο Crutchlow ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης, ωστόσο αυτοί οι άτυποι τίτλοι δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον Βρετανό. Στόχος για τον Crutchlow, όπως και για όλους όσοι συμμετέχουν σ’ ένα Πρωτάθλημα, είναι να «...προσπαθείς να κερδίσεις τον πιο γρήγορο».

 

«Είναι τόσο απλό. Δεν με ενδιαφέρει αν είμαι ο κορυφαίος δορυφορικός, ο κορυφαίος Βρετανός κτλ. Στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορος σε κάθε αγώνα. Βέβαια ήταν ωραία στο τέλος του 2013 (σ.σ. με την Tech3) που ήμουν ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε μερικές ωραίες μάχες με τους εργοστασιακούς».

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia RS-GP στην πίστα του Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα