• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: ΕΔ1
Το 1-2 η Ducati!
Νέα 10/04/2015 - 14:14

Στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα για το 2015, στην πίστα της Aragon, ο Chaz Davies κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, ενώ η ομάδα της Aruba.it Ducati μπορεί να υπερηφανεύεται για το 1-2 των οδηγών της!

 

Ο Davies ήταν για το μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου μόλις ένα χιλιοστό πίσω από τον Tom Sykes, με τον τελευταίο να δείχνει αποφασισμένος να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βγει από τη σκιά του ομόσταυλού του!

 

Ο Sykes όμως δεν είχε «απάντηση» όταν ο συμπατριώτης του κατάφερε να κατεβάσει εφτά ολόκληρα δέκατα και με χρόνο στο 1:52.009 πήρε την πρώτη θέση, 0,35δ μπροστά από τον ομόσταυλό του για τους επόμενους δυο αγώνες.

 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Xavi Fores, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Davide Giugliano. Ο Ισπανός εντυπωσίασε στις ΕΔ1, διατηρώντας πάντα χρόνους μέσα στην πρώτη 4άδα, για να πάρει τελικά τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο τον Alex Lowes.

 

Στο τέλος ο Sykes έμεινε στην τέταρτη θέση και 0,759δ πάνω από το χρόνο του Davies στην κορυφή, ωστόσο κατάφερε να έχει πίσω του - μια θέση - τον Jonathan Rea και δυο θέσεις τον ντόπιο Nico Terol.

 

Οι δυο Honda των Michael van der Mark και Sylvain Guintoli ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από την Ducati, στην έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ έκπληξη αποτελεί η δέκατη θέση για τον Leon Haslam που έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν.

 

Γενικά τόσο ο Haslam, όσο και ο Jordi Torres θα πρέπει να ανησυχούν με το ρυθμό των Aprilia στην Ισπανική πίστα, μιας και οι δυο τους ήταν πάρα πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις: 1,8δ συγκεκριμένα!

 

Δύσκολο το ντεμπούτο του Ayrton Badovini με τη μοτοσυκλέτα της BMW στην Motorrad Italia. Ο αντικαταστάτης του Barrier - ο οποίος θα οδηγεί τη νέα R1 στην κατηγορία Superstock 1000 - είχε μια σφοδρή πτώση και κατέστρεψε τη μοτοσυκλέτα του.

 

Τέλος, πολύ απογοητευμένοι ήταν οι Leon Camier και David Salom, οι οποίοι παρέμειναν στα pits για αρκετό χρονικό διάστημα, με τον πρώτο να ξεπερνά εν τέλει τα προβλήματα και να κάνει τον 19ο χρόνο πάνω στην MV Agusta του, ενώ ο Salom δεν κατάφερε να γράψει χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Ευχαριστώ τη μοντέρνα ιατρική

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Στο Τέξας με νέο πλαίσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα