• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ευχαριστώ τη μοντέρνα ιατρική
Ο λόγος που κατάφερε να φτάσει τα 200 GP!
Νέα 10/04/2015 - 15:01

Η μοντέρνα ιατρική - μαζί με το πείσμα του Nicky Hayden - είναι οι λόγοι που ο Αμερικανός άσος θα καταφέρει να συμπληρώσει 200 συμμετοχές σε Grand Prix την Κυριακή του Πάσχα!

 

Ο Αμερικανός είχε αντιμετωπίσει πέρυσι έντονα προβλήματα με τον δεξί του καρπό, ενώ δεν έλειψαν και οι σκέψεις μιας πρόωρης απόσυρσης. Ωστόσο μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, όταν και του αφαιρέθηκαν μερικά μικρά κόκκαλα, ο Hayden είναι σε θέση να αγωνίζεται με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου.

 

«Μετά την επέμβαση, θα έλεγα ότι είμαι περίπου στο 80% τώρα. Μετά την πρώτη επέμβαση δεν μπορούσα καν να οδηγήσω. Δεν μπορούσα καν να βάλω το γάντι! Ευχαριστώ τη μοντέρνα ιατρική, διότι πριν μερικά χρόνια μια τέτοια επέμβαση δεν θα ήταν εφικτή».

 

Η πρόοδος στον καρπό του Nicky Hayden θα συνεχίζεται για αρκετό διάστημα ακόμα, το σημαντικό όμως για τον Αμερικανό είναι ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής.

 

Το “Kentucky Kid” φτάνει στο Τέξας μετά από μια 17η θέση στον πρώτο αγώνα της σεζόν: «Είμαστε πιο κοντά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Η Dorna και το MotoGP πρέπει να είναι υπερήφανοι που προσφέρουν ένα τόσο συναρπαστικό θέαμα στους οπαδούς».

 

«Η μοτοσυκλέτα του 2015 είναι σαφώς πιο δυνατή από την περσινή και γι’ αυτό το λόγο είναι λογικό που τα ηλεκτρονικά παίζουν σπουδαιότερο ρόλο. Εκεί είναι που πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας, για να πάρουμε τη μεγαλύτερη δύναμη. Τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto3 ΕΔ1: Μεγάλη καθυστέρηση!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα