• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas Moto3 ΕΔ1: Μεγάλη καθυστέρηση!
Οι Antonelli και Kent ξεχώρισαν στο βρεγμένο
Νέα 10/04/2015 - 19:39

Με μεγάλη καθυστέρηση - πάνω από μια ώρα στο σύνολο - ξεκίνησαν οι ελεύθερες δοκιμές της μικρής κατηγορίας στην Circuit of the Americas, καθώς ορισμένοι κριτές δεν ήταν εγκαίρως στις θέσεις τους για την έναρξη!!

 

Ο καιρός ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην καθυστέρηση, καθώς μερικά λεπτά πριν αρχίσουν οι ελεύθερες δοκιμές, η βροχή άρχισε να πέφτει και δεν σταμάτησε μέχρι και το τέλος!

 

Γενικά ο καιρός αναμένεται βροχερός και τις επόμενες ημέρες. Σ’ αυτές τις συνθήκες, δυο ήταν οι αναβάτες της κατηγορίας που ξεχώρισαν στο βρεγμένο: οι Niccolo Antonelli και Danny Kent!

 

Ο Ιταλός και ο Βρετανός απέκτησαν, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, σημαντικά καλή αίσθηση πάνω στις μοτοσυκλέτες τους και πήραν εύκολα τις πρώτες θέσεις, με τον Antonelli να είναι 0,880δ μπροστά από τον Kent, ο οποίος με τη σειρά του ήταν 1,2δ μπροστά από τον τρίτο Locatelli!

 

Στην πεντάδα πήρε θέση ο Efren Vazquez και ο Zulfahmi Khairuddin, ενώ στους rookies ξεχώρισε ο Jorge Martin, με τον 8ο καλύτερο χρόνο το πρωί (ώρα Αμερικής).

 

Ο Fabio Quartararo έκανε το δέκατο χρόνο, ενώ εντυπωσίασε ο Stefano Manzi που πήρε την 15η θέση στην πρώτη του παρουσία στην Moto3, καθώς στο Qatar δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω ηλικίας (έκλεισε τα 16 στις 29/03).

Επόμενο άρθρο »

Texas ΕΔ1: Εκπληκτικός Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ευχαριστώ τη μοντέρνα ιατρική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα