• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas ΕΔ1: Εκπληκτικός Dovizioso!
Άρπαξε την 1η θέση από τον Marquez!
Νέα 10/04/2015 - 20:31

Η GP15 είναι γρήγορη (στον ένα γύρο) και στο βρεγμένο!

 

Έχοντας - προφανώς - διατηρήσει τις αρετές της GP14 στο βρεγμένο, η ολοκαίνουργια GP15 «δείχνει τα δόντια της» στον ανταγωνισμό και στις δύσκολες συνθήκες πίστας στην Circuit of the Americas!

 

Η βροχή - που δεν σταμάτησε καθόλου από τα πρώτα ελεύθερα της Moto3 - δεν φάνηκε να επηρεάζει τον εκπληκτικό Andrea Dovizioso, όπως δεν τον επηρέασε ούτε ένα σκύλος που έκανε την εμφάνισή του 33 λεπτά πριν το τέλος!

 

Η αναπόφευκτη καθυστέρηση μέχρι να βγει εκτός ο σκύλος, κράτησε 20 ολόκληρα λεπτά, με τον Dovizioso να παραμένει συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος και στον τελευταίο του γύρο να γράφει 2:19.402δ στο βρεγμένο και να παίρνει την πρώτη θέση!

 

Εκπληκτική πράγματι η παρουσία του Dovi, με τον Ιταλό να «αρνείται» την πρώτη θέση στον Marc Marquez, ο οποίος για πρώτη φορά (από πέρυσι) χάνει την πρωτιά μένοντας 0.462δ πίσω από τον Ιταλό.

 

Αποκάλυψη στο βρεγμένο ο Scott Redding, με τον Βρετανό αναβάτη να κάνει τον τρίτο χρόνο και να μένει ένα δέκατο κάτω από τον Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν εμφανώς χαρούμενος μετά το τέλος, καθώς η βροχή είναι ένας καλός σύμμαχος στο να μην φανούν οι αδυναμίες της Yamaha στη συγκεκριμένη πίστα.

 

Ένας ακόμα Ιταλός, ο τρίτος στην πεντάδα, ο Danilo Petrucci εντυπωσίασε με τον πέμπτο χρόνο σήμερα το πρωί (ώρα Αμερικής).

 

Απογοήτευσε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ήταν μόλις ένατος και πάνω από δυο δευτερόλεπτα από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto2 ΕΔ1: Lowes προ του Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Moto3 ΕΔ1: Μεγάλη καθυστέρηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα