• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έτοιμος για τη νίκη στο στεγνό!
Αν βρέχει, τότε θα δούμε τι θα γίνει εκείνη τη στιγμή
Νέα 12/04/2015 - 09:58

Ο Marc Marquez πήρε την 23η pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία και 51η της καριέρας του, με έναν φοβερό τρόπο στις κατατακτήριες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν μερικές ώρες!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναγκάστηκε να αφήσει την πρώτη του μοτοσυκλέτα στην άκρη της πίστας, όταν άναψε ένα λαμπάκι στον πίνακα των οργάνων του και για λόγους ασφαλείας έσβησε τον κινητήρα.

 

Στη συνέχεια έκανε ένα σπριντ μέχρι το γκαράζ του κι ενώ απέμεναν κάτι παραπάνω από δυο λεπτά, ανέβηκε στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του και πιέζοντάς την στο όριο κατάφερε να κάνει έναν ανεπανάληπτο γύρο στο 2:02.135, διαλύοντας κατά έξι δέκατα τον δικό του περσινό απόλυτο χρόνο της πίστας!

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι παρά το πρόβλημα καταφέραμε να επανέλθουμε και να πάρουμε την pole position», σχολίασε ο Marquez ο οποίος στο στεγνό φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για νίκη, ωστόσο ο καιρός αύριο μπορεί να είναι βροχερός!

 

«Σήμερα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Αφού φόρεσα το δεύτερο ελαστικό μου και βγήκα, μετά από λίγο άναψε ένα λαμπάκι στη μοτοσυκλέτα».

 

«Η συμβουλή που μας έχουν δώσει είναι ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να σβήνουμε τον κινητήρα».

 

«Πρόλαβα να πάρω τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και πέρασα τη γραμμή στο όριο για να έχω έναν τελευταίο γύρο, ο οποίος μας πήγε μια χαρά. Είναι σημαντικό γιατί αύριο περιμένουμε έναν δυνατό αγώνα με ασταθείς καιρικές συνθήκες».

 

«Αν γίνει στο στεγνό, τότε είμαι έτοιμος, αν βρέξει θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

«Πιο κοντά» ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Moto2: Άρπαξε την pole o Simeon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα