• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχασε πέντε δευτ. στην αρχή ο Crutchlow
Δυστυχώς μπλέχτηκα με την πτώση στον 1ο γύρο
Νέα 13/04/2015 - 18:44

Όπως και στο Qatar πριν από δυο εβδομάδες, έτσι και στην COTA - στο δεύτερο Γύρο του MotoGP - ο αναβάτης της CWM-LCR Honda Cal Crutchlow τερμάτισε στην έβδομη θέση.

 

Στην Αμερική, το μεγάλο πρόβλημα για τον Crutchlow ήταν μια πτώση που είχαν στον πρώτο γύρο οι Scott Redding και Pol Espargaro (ο πρώτος παρέσυρε τον δεύτερο) και ο Cal που ακολουθούσε αναγκάστηκε να κόψει και να χάσει πέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα.

 

Έχοντας μια πολύ δυνατή παρουσία όλο το Σ/Κ, ο Cal Crutchlow δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα.

 

«Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, μιας και είχαμε καλό ρυθμό όλο το Σ/Κ. Στον αγώνα όμως αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα», ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης της CWM-LCR, εμφανώς χωρίς διάθεση για πολλά λόγια.

 

«Μπλεχτήκαμε στην πτώση του πρώτου γύρου κι έχασα πέντε δευτερόλεπτα στον ένα γύρο και ήταν πολύ δύσκολο να ανακάμψω. Πρέπει να αναδιοργανωθούμε τώρα και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην Αργεντινή».

 

«Σήμερα ήμασταν πολύ πίσω από τον νικητή. Πρέπει να δούμε τι σχέδιο θα ακολουθήσουμε στην Αργεντινή, σε μια πίστα που δεν έχω οδηγήσει ποτέ στο παρελθόν».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Επιτέλους τα καταφέραμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι ακριβώς είναι το “ARM PUMP;”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα