• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ακόμα μαθαίνουμε το νέο πλαίσιο
«Αρκετά ικανοποιημένος» με την 4η θέση
Νέα 18/04/2015 - 01:09

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε σήμερα ο Cal Crutchlow, σε μια πίστα που πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθώς απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

 

Με το νέο πλαίσιο στη διάθεσή του και την εργοστασιακή του μοτοσυκλέτα να γλιστρά στην Termas de Rio Hondo, ο Crutchlow κατέβαζε χρόνους τα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 για να πετύχει το 1:39.403 στον προτελευταίο του γύρο.

 

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι διότι η πίστα δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σήμερα. Βέβαια οι χρόνοι μας δεν ήταν άσχημοι, αν και όλη την ώρα ήμασταν με το πιο σκληρό πίσω ελαστικό το οποίο μάλλον θα έχουμε και στον αγώνα».

 

«Η φύση της πίστας σημαίνει ότι τα ελαστικά δεν κρατάνε πολύ κι έτσι πρέπει να γλιστράς τη μοτοσυκλέτα, αν και θα προτιμούσα να μην το κάνω. Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να οδηγάς την Honda εκτός ορίων κι έτσι θα πάρεις το καλύτερο από αυτήν».

 

«Μαθαίνουμε ακόμα με το νέο πλαίσιο και χωρίς δεδομένα καθόλου από πέρυσι και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος με την όλη δουλειά που έχει κάνει η CWM-LCR Honda», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Μ’ αρέσει πολύ εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίδα για Melandri;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα