• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Μ’ αρέσει πολύ εδώ!
Εντυπωσιακός πρώτος χρόνος από τον Ισπανό!
Νέα 18/04/2015 - 01:21

Ο Aleix Espargaro έκανε καταπληκτικό χρόνο στις ΕΔ2 την πρώτη ημέρα του 3ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην Termas de Rio Hondo της Αργεντινής και πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Suzuki ήταν πρώτος και στις πολύ δύσκολες συνθήκες του πρωινού (ώρα Αργεντινής) όταν έγραψε το 1:40.806, για να βελτιωθεί πάνω από δυο δευτερόλεπτα το απόγευμα χάρη στο 1:38.776!

 

«Μου αρέσει πολύ αυτή εδώ η πίστα και νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στη μοτοσυκλέτα μας. Πέρυσι τα είχα πάει καλά εδώ, αλλά φέτος είμαστε ακόμα καλύτερα! Από το πρωί είχα καλή αίσθηση και μπορούσα να πιέσω πολύ!»

 

«Ακόμα και στις γλιστερές συνθήκες, η επιδέξια GSX-RR μου έδινε μεγάλη εμπιστοσύνη και μόνο σε μια στροφή συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα chattering, αλλά είμαστε πολύ αποτελεσματικοί στην υπόλοιπη πίστα».

 

«Σίγουρα αύριο οι χρόνοι θα πέσουν πολύ και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που αποκρίνεται η μοτοσυκλέτα μου και με την αίσθηση που μου δίνει».

Επόμενο άρθρο »

Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ακόμα μαθαίνουμε το νέο πλαίσιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα