• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EJC Assen: 2ος Αγώνας για τους Δ&Ν Καρακώστα
18ος ο Δημήτρης και 22ος ο Νίκος
Νέα 24/04/2015 - 22:09
Ο Δημήτρης τερμάτισε 18ος και ο Νίκος 22ος στο δεύτερο αγώνα του European Junior Cup στο Assen της Ολλανδίας στους 28 που εκκινήσαν. Τα δύο αδέρφια είναι χαρούμενα που έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό και είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα!!! Έχουν προσαρμοστεί στις μοτοσυκλέτες και σε κάθε session που μπαίνουν αποκτούν και περισσότερη εμπειρία. Οι μοτοσυκλέτες λειτούργησαν σωστά χάρη στις ρυθμίσεις που έκανε ο Γιώργος Καρακώστας. Οι συμβουλές του Javi Acuna ήταν σημαντικές για την καλή απόδοση των παιδιών.

 

Με μικρή καθυστέρηση λόγω κόκκινης σημαίας στη προηγούμενη κατηγορία οι αγωνιζόμενοι μπήκαν στην πίστα. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και οι κερκίδες και το paddock γεμάτo κόσμο! Στην εκκίνηση δίπλα στο συρματόπλεγμα κάποιοι Ελληνες φώναξαν "Καρακώστας" και τα δύο αδέρφια χαμογέλασαν! 
 
 
Υπήρξαν αρκετές πτώσεις γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και η πίεση μεγάλη. Στο πάρκ φερμέ που μαζεύτηκαν όλοι οι αναβάτες υπήρξαν ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης. Ο Νίκος και ο Δημήτρης συνεχάρηκαν τους συναθλητές τους και αγκάλιασαν τους γονείς τους για όλους τους κόπους τους ! Το αξίζουν όμως γιατί έχουν και καρδιά και ψυχή και πάνω από όλα είναι καλά παιδιά!!!

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη, ΝΕΟΙ: φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα για Πίππο και KOSMOCAR_EKO DUCATI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα