• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σήμερα ήταν η ημέρα του!
Αυτό σκέφτηκα όταν είδα πως οδηγούσε ο Lorenzo
Νέα 03/05/2015 - 18:48

Ο τραυματίας Marc Marquez παραδέχτηκε απερίφραστα ότι η σημερινή ημέρα ανήκε αποκλειστικά στον Jorge Lorenzo.

 

«Προσπάθησα να πάρω τη νίκη, αλλά όταν ήμουν πίσω του και είδα το πως οδηγούσε, σκέφτηκα: οκ, σήμερα είναι η ημέρα του. Η θέση μου είναι η δεύτερη», παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά τον έκτο γύρο, άρχισα να έχω προβλήματα arm-pump στο δεξί μου χέρι, μιας και το χρησιμοποιούσα περισσότερο εξαιτίας του τραυματισμού μου στο αριστερό».

 

«Ήξερα ότι έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό και έβλεπα τον Valentino να με πλησιάζει. Τότε είπα: οκ, θα είναι σαν την Αργεντινή! Μετά όμως πίεσα και είδα ότι δεν μπορούσε να καλύψει τη διαφορά κι έμεινα στη 2η θέση».

 

Στην πίστα της Jerez, αύριο, θα διεξαχθεί επίσημο τεστ για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Marc Marquez, ο οποίος προτίμησε να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο ενός νέου τραυματισμού.

 

«Δεν θα είμαι στις δοκιμές. Η Honda έχει κάποια πράγματα να δοκιμάσουμε, αλλά προτίμησα να ξεκουραστώ για το Le Mans. Άλλωστε με μια ακόμη πτώση, μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα».

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι ελπίζει να επιστρέψει στο Le Mans ο Dani Pedrosa, προσθέτοντας: «Ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατότεροι σε πίστες όπως αυτές, με γρήγορες στροφές».

 

«Εδώ, όπως και στο Qatar, είναι που δυσκολευόμαστε περισσότερο».

 

Τέλος, υποστήριξε την επιλογή του HRC στο πρόσωπο του Hiro Aoyama ως αντικαταστάτη του Dani Pedrosa.

 

«Είναι καλός οδηγός και κάνει καλή δουλειά. Στο κάτω-κάτω όμως, ξέρω που πρέπει να βελτιωθώ εγώ. Ο Dani για παράδειγμα έχει μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα από τη δική μου κι έτσι δεν με νοιάζει».

Επόμενο άρθρο »

200 βάθρα για Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η νίκη στην Jerez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα