• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
200 βάθρα για Rossi!
Σε μια πίστα που δυσκολεύτηκε όλο το Σ/Κ
Νέα 03/05/2015 - 19:03

Ένα δύσκολο Σ/Κ γενικότερα για τον Valentino Rossi στην Jerez, ο οποίος όμως ακόμα και στα δύσκολα καταφέρνει και παραμένει σε τροχιά βάθρου, από το οποίο δεν έχει λείψει ποτέ από την αρχή της σεζόν!

 

Στον σημερινό αγώνα, ο Ιταλός θρύλος έστριψε στην τέταρτη θέση στην Κ1 και στον τέταρτο γύρο κατάφερε και πέρασε τον Pol Espargaro που ήταν μπροστά του, προσπαθώντας από εκεί και πέρα να καλύψει μια διαφορά 2δ από τον Marquez.

 

Περίπου 15 γύρους πριν από το τέλος όλοι πιστέψαμε ότι ενδεχομένως να βλέπαμε μια επανάληψη του σκηνικού της Αργεντινής, με τον Rossi να μειώνει σταδιακά τη διαφορά του από τον Ισπανό της Honda!

 

Ωστόσο το μπροστινό δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να πιέζει και αποφάσισε να συμβιβαστεί με την ιδέα της τρίτης θέσης, που ήταν παράλληλα και το 200ο βάθρο της καριέρας του!

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για εμάς. Από την Παρασκευή δυσκολευόμασταν να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις και δεν μπορούσα να οδηγήσω στο μέγιστο. Βελτιωθήκαμε και δουλέψαμε μέχρι και μετά το ζέσταμα, προσπαθώντας να βελτιώσουμε το set-up».

 

«Δεν τα καταφέραμε, αλλά στο τέλος πήραμε ένα βάθρο και δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Δεν ήμουν όμως δυνατός για να παλέψω με τους Marquez και Lorenzo. Ειδικά στις εισόδους των στροφών δεν ήμουν στο 100%».

 

«Ελπίζαμε για μια ακόμη ωραία μάχη και πίστεψα ότι μπορούσα να τα καταφέρω και να φτάσω τον Marc, αλλά στο τέλος έπρεπε να τα παρατήσω. Έχω πάρει πολλούς βαθμούς και δυο νίκες και τέσσερα βάθρα».

 

«Σήμερα διεύρυνα τη διαφορά μου από τον Dovizioso, αλλά πλέον ο Jorge επέστρεψε στη μάχη για τον Τίτλο με αυτή την νίκη. Είναι μόλις 20 βαθμούς πίσω μου, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

 

«Δεν σκεφτόμαστε τους βαθμούς τώρα, μόνο τη μοτοσυκλέτα και το πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Με βρόχινο set-up o Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σήμερα ήταν η ημέρα του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα