• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EJC2015: 1ος βαθμός για τον Δ.Καρακώστα
Σημαντική επιτυχία του Έλληνα οδηγού
Νέα 11/05/2015 - 10:37

Στην ιστορική πίστα της Ίμολα έγινε ο 3ος Αγώνας του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Τζούνιορ (EJC) του 2015, με τα αδέλφια Δημήτρη Και Νίκο Καρακώστα να δίνουν το παρόν πάνω στις Honda CBE650F.

Ο Δημήτρης μετά από μια πτώση στις Κατατακτήριες ξεκίνησε από την 19η θέση, ενώ ο Νίκος από την 28η. Ο Αγώνας είχε δύο εκκινήσεις, λόγω πτώσης κάποιων αναβατών και μετά την 2η ο Δημήτρης ήταν 20ος στον 1ο από τους 6 γύρους. Σταδιακά ανέβηκε στον 5ο γύρο στην 16η και στον τελευταίο γύρο πέρασε τον Καναδό Orrt σημειώνοντας μάλιστα τον ταχύτερό του γύρο και πήρε την ποθητή 15η θέση, που του έδωσε τον πρώτο του βαθμό στο θεσμό. Ο Δημήτρης προφανώς επηρεάστηκε από την πτώση του Σαββάτου, αφού ο χρόνος του ήταν μισό δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο των δοκιμών, ενώ οι αντίπαλοί του μέχρι την 9η θέση κατέβασαν χρόνους. Το γεγονός είναι ότι τώρα μπορεί να βλέπει στους επόμενους αγώνες τη θέση του σταθερά μέσα στους βαθμούς και γιατί όχι το επόμενο βήμα να είναι μια θέση στη δεκάδα!

Από την πλευρά του ο Νίκος δεν προσαρμόστηκε από το ξεκίνημα στη δύσκολη πίστα και παρά το ότι στον Αγώνα βελτίωσε το χρόνο του έμεινε στην 20η θέση. Μάλλον χρειάζεται από την πλευρά του πιο επιθετική προσέγγιση από τις πρώτες δοκιμές, καθώς σε γενικές γραμμές έχουν ελάχιστο χρόνο για δοκιμές, λόγω του σφικτού προγράμματος του EJC που γίνεται μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

Πολλά συγχαρητήρια στον πατέρα τους Γιώργο για την υποστήριξη και μέσα στην πίστα, στην μητέρα για την ηθική βοήθεια και στον αγώνα της Ιταλίας σημαντική βοήθεια στα παιδιά έδωσε και ο Πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος που βρέθηκε μαζί τους. Την προσπάθεια χορηγεί η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα, η Σαρακάκης ΑΕΒΕ.  

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή της λέσχης Africa Twin

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δεν ξέρω τι να πω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα